Ο Χαΐνης Δ. Αποστολάκης σε μαθήματα τάι τσι, στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Χαΐνης Δ. Αποστολάκης σε μαθήματα τάι τσι, στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Ο Χαΐνης Δ. Αποστολάκης αφήνει για λίγο τη μουσική για να γράψει για το τάι τσι, την ευγενή εσωτερική πολεμική τέχνη της Άπω Ανατολής.

Από τον Στιβ ΜακΚουίν και τον Ζαν-Πολ Μπελμοντό στον Κρις Μπέιλ και τον Ράιαν Γκόσλινγκ: πέντε χαρακτήρες του σινεμά που πέρασαν στην ιστορία σαν style icons.

Ο Ντάουντα Κοντέ, δάσκαλος αφρικανικών χωρών από τη Σιέρα Λεόνε, περιγράφει στην Έμυ Ντούρου την περιπέτεια της ζωής που τον οδήγησε από την Αφρική στην Ευρώπη.

Η διευθύντρια του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη μιλάει στη Μαρίνα Αγγελάκη για την 6η Μπιενάλε που ξεκινά στις 30 Σεπτεμβρίου.

Λίγο προτού ανεβάσει τη νέα του δουλειά «Με δύναμη από την Κηφισιά» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, ο Δημήτρης Καραντζάς εξηγεί, μεταξύ άλλων, στη Στέλλα Χαραμή γιατί τον εκνεύριζε η αλαζονεία των βορείων προαστίων.

Ο Γιάννης ΙΟΝ Παπαϊωάννου αξιολογεί και καταγράφει τις σημαντικότερες συναυλίες του φθινοπώρου.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μετέτρεψε την κεντρική λαχαναγορά σε συναυλιακό χώρο και το Documento τον ακολούθησε. Η Λαμπρινή Παπαδοπούλου και ο Φώτης Πλέγας κατέγραψαν τις στιγμές της μουσικής πανδαισίας.

Η Μαρίνα Αγγελάκη επισκέφτηκε το Μουσείο Φραπέ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ξεδιαλύνει τους μύθους που συνοδεύουν τον εθνικό μας καφέ.

Ο Αντώνης Φουντής οργίστηκε με τη συνέντευξη-αγιογραφία που έκανε ο Γιώργος Χρονάς στην πρώην εκδότρια της «Ελευθεροτυπίας» και διατυπώνει 46 ερωτήσεις που θα έπρεπε να της απευθύνει ο εκδότης της «Οδού Πανός», αλλά δεν…    

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter