Ο Χαρδαλιάς απαντά και δίνει διαπιστεύσεις στην Εκκλησία

Ο Χαρδαλιάς απαντά και δίνει διαπιστεύσεις στην Εκκλησία

Με ανάρτησή του στο facebook ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς προσπαθεί να «διασκεδάσει τις εντυπώσεις» μετά το βίντεο που τον έδειχνε όχι μόνον να μην φορά μάσκα και να περπατά ανάμεσα σε κόσμο χωρίς μάσκες αλλά και να προσκυνά τον ιερέα στο χωριά Οξυά όπου πραγματοποιήθηκε επιχείρηση διάσωσης.

Βέβαια είναι απορίας άξιο γιατί η επιχείρηση δεν είχε γίνει χθες και άφησαν τους ανθρώπους αποκλεισμένους, αλλά οι κακές γλώσσες λένε πως ήθελαν την εικόνα διάσωσης με το ελικόπτερο για να μην δείχνουν την Καρδίτσα, τις καταστροφές και την εκεί επίσκεψη του πρωθυπουργού όπου πολλά θα μπορούσαν να πάνε στραβά…

Επίσης ερωτηματικά δημιουργεί το γεγονός πως η διάσωση και ο απεγκλωβισμός είναι υποχρέωση της πολιτείας, όχι όμως και η επικοινωνιακή εκμετάλλευση.

Κάτι που θα έπρεπε να ήταν απολύτως λογικό και αναμενόμενο κατέληξε να γίνει επικοινωνιακό σόου της κυβέρνησης και προσωπικά του Νίκου Χαρδαλιά, αποφεύγοντας να επιρρίψουν ευθύνες για την καταστροφή. 

Όπως βέβαια και οι σημερινές αποδοκιμασίες που φρόντισαν τα φιλικά προς την κυβέρνηση ΜΜΕ να μην δείξουν.

Στην ανάρτησή του ωστόσο ο κ. Χαρδαλιάς λέει πως μόλις είχε βγάλει τη μάσκα για να πιει νερό.

Με την υγεία του, αλλά εμείς τον βλέπουμε να συνεχίζει απτόητος χωρίς μάσκα όπως χωρίς μάσκα είναι τουλάχιστον οι περισσότεροι γύρω του.

Όσο για το προσκύνημα στον ιερέα, όπως και το documentonews.gr έγραψε επρόκειτο για «μανικοφίλημα»… αφού υποκλίθηκε στον ιερέα αγγίζοντας το μανίκι του…

Πάντως αν κάποιος αμφισβήτησε την πίστη του Νίκου Χαρδαλιά, μετά την κίνηση αυτή μπορεί να μείνει ήσυχος.

Εξάλλου μέχρι και στον Ζαχαράτο είχε μαζί του εικόνισμα και το είχε αφήσει στο τραπέζι.

Αλήθεια, δεν μάθαμε:

Δώρο ήταν ή το είχε φέρει από το σπίτι του;

Υστερόγραφο: Πάντως και στις δηλώσεις του μετά τη διάσωση, δεν βλέπουμε καμία μάσκα…

Αν επίσης εκτός από επικοινωνιακό σόου επιθυμούν να βοηθήσουν, μία κάτοικος τα είπε μια χαρά:

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά:

«Τους τελευταίους 7 μήνες η πολιτική προστασία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης πολλαπλών κρίσεων. Πανδημια, μεταναστευτικό, κλιματική αλλαγή με ακραία φαινόμενα πυρκαγιών και πλημμυρών. Σε όλα έχουμε ανταποκριθεί έως τώρα με αποτελεσματικότητα, ευθύνη και πίστη στην σκληρή δουλειά, την ομαδικότητα, μα πάνω από όλα στην αξία της ανθρώπινης ζωης. Στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία πραγματοποιήσαμε επιτυχώς 788 διασώσεις με τελευταία την από αέρος διάσωση μιας εγκύου, ενός βρέφους, μιας καρκινοπαθούς και 4 ακομα συμπολιτών μας. Τέτοιες ιστορίες μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Και αυτό εξέφρασα κλινοντας στο ράσο του με σεβασμο (και όχι φιλωντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που διασωσαμε και που εσπευσε να μας ευχαριστήσει και μας συγχαρει αμεσως μετά το τελος και αυτης της επιχειρησης και ενω μολις ειχα βγαλει την μασκα μου για να πιω νερο (τα video ειναι αδιαψευστος μάρτυρας για την πραγματικοτητα).

Σε οσους λοιπόν για διάφορους λόγους παραποιούν τα πραγματικα περιστατικά και ασκούν εύκολη κριτική από τον καναπέ τους συνιστώ 3 + 1 πράγματα:

Μάσκες, Αποστάσεις, αυστηρή προσωπική υγιεινή και λίγο περισσότερο σεβασμό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που μοχθούμε καθημερινά για τη δημόσια υγεία και Ασφαλεια ολων των πολιτών.

Από αυτη την περιπέτεια θα βγούμε νικητές μόνο αν είμαστε ενωμένοι και πειθαρχημένοι!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter