Ο Χάρης Θεοχάρης στον κόσμο του και άλλα χριστουγεννιάτικα παραμύθια!

Ο Χάρης Θεοχάρης στον κόσμο του και άλλα χριστουγεννιάτικα παραμύθια!

Δεν ξέρουμε αν έχει κουραστεί στη δουλειά ο υπουργός Τουρισμού ή μάλλον υπουργός Lockdown Χάρης Θεοχάρης και έχει κατεβάσει ρολά…

Όπως και να ‘χει μάλλον ζει σε έναν φανταστικό κόσμο, ίσως της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων.

Δεν εξηγείται αλλιώς το τι είπε σήμερα σε συνέντευξή του στο πρώτο πρόγραμμα όπου απένειμε τα εύσημα στη δική του κυβέρνηση για το άνοιγμα του τουρισμού!

Και βέβαια είχε βουλώσει τα αυτιά του όταν ο Άδωνης το παραδεχόταν την ευθύνη του τουρισμού στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, αλλά προφανώς μετά το άδειασμα από το Μέγαρο Μαξίμου, αποφάσισε να συνεχίζει στην ίδια εκτός τόπου και χρόνου γραμμή.

Ο κ. Θεοχάρης δεν περιορίστηκε σε έναν δεκάρικο περί πανδημίας, κορονοϊού, πάλης, πολέμου, μάχης της επιτελικής και άριστης κυβέρνησης που έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια, αλλά επετέθη σε εκείνους που αμφισβήτησαν την απόφαση για το ανεξέλεγκτο στην ουσία άνοιγμα των συνόρων… με αποτέλεσμα την εισαγωγή κρουσμάτων κορονοϊού.

«Το 2020 ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά. Η κυβέρνηση έπρεπε να ισορροπήσει ανάμεσα στις υγειονομικές υποχρεώσεις της απέναντι στους συμπολίτες μας και στο σταδιακό άνοιγμα της ελληνικής οικονομίας. Στο άνοιγμα της οικονομίας, φυσικά, συμπεριλαμβάνεται και το άνοιγμα του τουρισμού. Καταφέραμε να βρούμε την ισορροπία πολύ καλύτερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και αυτό μας γεμίζει με υπερηφάνεια. Η Ελλάδα έχει αναγνωριστεί διεθνώς για την επιτυχία της στο ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού» είπε ο Χάρης Θεοχάρης λες και ό,τι συνέβη μετά δεν έχει καμία σχέση με το πριν…

Αλλά αν δεν καταλάβαμε καλά, πρόσθεσε πως «ότι το άνοιγμα του τουρισμού δεν ευθύνεται για το δεύτερο κύμα της πανδημίας».

Τελικά σε αυτή την κυβέρνηση κάνουν διαγωνισμό κωμωδίας ή πολιτικών χρυσών βατόμουρων…

Στην απονομή προβλέπεται συνωστισμός! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter