Ο Χασάν «καθάρισε» για τον Ολυμπιακό (2-0 τον Απόλλωνα)

Ο Χασάν «καθάρισε» για τον Ολυμπιακό (2-0 τον Απόλλωνα)

Ο Αχμέντ Χασάν ήταν αυτός που με δύο δικά του γκολ που έλυσε τον γόρδιο δεσμό του Ολυμπιακού απέναντι στον Απόλλωνα (2-0) στην 7η αγωνιστική της Super League…

Με οκτώ αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του «Ντραγκάο» με την Πόρτο κατέβασε ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό, σε μια προσπάθεια να ανοίξει το ροτέισον και παράλληλα να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές του. Με το σχήμα αυτό οι «ερυθρόλευκοι» όπως ήταν αναμενόμενο έχασαν σε συνοχή, αφού αυτή η 11άδα έπαιζε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς. 

Αυτό ακριβώς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Απόλλων που στο πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες για γκολ με τον Ιωαννίδη ενώ στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Σισέ που έσωσε ο γκολκίπερ του Απόλλωνα. Χαρακτηριστικό της κακής εμφάνισης των «ερυθρολεύκων» ήταν το γεγονός ότι η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ήταν στο 34’ αλλά την κεφαλιά του Χασάν απέκρουσε ο Βέρχουλστ.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και στο 35’ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έσωσε για 3η φορά την εστία του σε πλασέ του Μπρούμα…

Στο β’ μέρος ο Μαρτίνς έριξε στο ματς Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί με στόχο να βρει γρήγορα ο Ολυμπιακός το γκολ της νίκης. Στο 60’ ο κορυφαίος παίκτης του ματς ο γκολκίπερ Βέρχουλστ πραγματοποίησε μια ακόμα εντυπωσιακή απόκρουση σε καρφωτή κεφαλιά του Χασάν και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 65’ σε κεφαλιά του Ελ Αραμπί η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Χασάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ αφού πρώτα χρειάστηκε να ελεγχθεί η φάση από το VAR…

Το γκολ έλυσε τα πόδια των γηπεδούχων και στο 72’ ο Μασούρας βρήκε τον Χασάν που με προβολή έκανε το 2-0 κι έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών του. Στο 84’ ο Βέρχουλστ νίκησε από κοντά και τον Ελ Αραμπί που στο 85’ με κεφαλιά είχε δεύτερο δοκάρι στο ματς.

O διαιτητής Παπαπέτρου έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βιτλή, Παπαδόπουλο, Φερνάντεθ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ντρέγκερ (82’ Μπρούνο), Παπαδόπουλος, Σισέ, Βινάγκρε, Μπουχαλάκης (40’ Εμβιλά), Πέπε, Μπρούμα (46’ Ελ Αραμπί), Φορτούνης (46’ Βαλμπουενά), Λοβέρα (60’ Μασούρας), Χασάν.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ (65’ Τομάς), Ιωαννίδης (80’ Φερνάντεθ), Σλίβκα, Μουνιέ (65’ Τσιλούλης), Βιτλής (80’ Λαγός), Φατιόν (86’ Καγιόπουλος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter