Ο Χρήστος Λούλης για το σποτ: «Χαζομάρα» η κουβέντα περί σεξιστικού περιεχομένου

Ο Χρήστος Λούλης για το σποτ: «Χαζομάρα» η κουβέντα περί σεξιστικού περιεχομένου

Ο δημοσιογράφος Κώστας Λασκαράτος κάλεσε τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη στην ΕΡΤ για να απαντήσει αν ο ίδιος είχε σκεφτεί ότι η διαφήμιση που έκανε για λογαριασμό της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, θα μπορούσε να προκαλέσει αντιδράσεις λόγω σεξισμού, ωστόσο ο Χρ. Λούλης τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δε φαντάστηκε μια τέτοια αντίδραση.

«Με τίποτα. Είμαι αρκετά ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα. Ούτε και όταν διάβασα το σενάριο ούτε όταν είδα το σποτ μου φάνηκε ότι αναφέρεται στο γυναικείο φύλο γενικώς», εξήγησε.

«Δεν το θεωρώ σεξιστικό, τη θεωρώ χαζομάρα αυτή τη κουβέντα, παρόλ’ αυτά τα σποτ έχουν σκοπό να περάσουν ένα μήνυμα. Αφού άλλο μήνυμα περνάει, καλό είναι που κατέβηκε τελικά», συμπλήρωσε.

Όταν τού επισημάνθηκε ότι το πρόβλημα με το σποτ ήταν ότι επαναλάμβανε το στερεότυπο της «χαζής γυναίκας» και του «γειωμένου σοβαρού άντρα που παίρνει τις σωστές αποφάσεις», ο κ. Λούλης δήλωσε: «Εγώ έχω ένα άλλο στερεότυπο στο μυαλό μου. Μια γυναίκα η οποία είναι γειωμένη στη γη παιρνει αυτή τις αποφάσεις όντας η υπεύθυνη στο σπίτι και ο άντρας που τρέχει στα καφενεία δεξιά και αριστερά. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα στερεότυπα για ώρες ολόκληρες…»

«Περίμενα αντιδράσεις με την έννοια ότι υπάρχει μια περίεργη αντιστασιακή τάση στην κοινωνία λες και ο ιός είναι επιβαλόμενος από τον Σόρος και τους μασώνους…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter