Ο Χρυσοχοΐδης εκρήγνυται στη Βουλή μέσα σε ακροδεξιά ρητορική

Ο Χρυσοχοΐδης εκρήγνυται στη Βουλή μέσα σε ακροδεξιά ρητορική

Ρεσιτάλ αυταρχισμού και ακροδεξιάς σκέψης σήμερα από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπουργό Προστασίας του Πολίτη (λέμε τώρα) ο οποίος επανήλθε με δηλώσεις του στη Βουλή για να υπερασπιστεί το έργο του στην Αστυνομία και την υπερβολική αστυνόμευση και βία.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που στο παρελθόν είχε δηλώσει πως ψήφισε μνημόνιο χωρίς να το διαβάσει, σήμερα αποφάσισε να ασκήσει κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι παρουσιάζοντας το έργο του (αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας), αλλά άμεσα αμφισβητώντας τις προσπάθειες και το έργο του ΣΥΡΙΖΑ για τον εκδημοκρατισμό της Αστυνομίας.

Σαν να λέει πως ο ίδιος την εκδημοκρατικοποίησε και την εκσυγχρόνισε!!!

Διαβάστε επίσης: Γρηγορόπουλος: Όργιο καταστολής και αστυνομικής αυθαιρεσίας με 143 συλλήψεις

Διαβάστε επίσης: Αγριότητα ΜΑΤ στα Εξάρχεια: Πέταξαν κρότου λάμψης μέσα σε πολυκατοικία (Video)

Βέβαια ξέχασε ο κ. Χρυσοχοΐδης να μας ενημερώσει τι γίνεται ο φυγάδας πλέον χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς…

Ο πάλε ποτέ υπουργός του ΠΑΣΟΚ ευθυγραμμίστηκε πλέον με την πλέον ακροδεξιά πτέρυγα της Ν.Δ. και είναι προτιμότερο να αφήσουμε τον ίδιο μέσα στον εκνευρισμό του και το αδιέξοδο:

«Έγινε αναφορά σε προσαγωγές δικηγόρων. Από πότε οι δικηγόροι δεν προσάγονται, όταν φέρεται να παρανομούν; Σε ποιο δικαιϊκό σύμπαν, συμβαίνουν αυτές οι διακρίσεις πολιτών έναντι του νόμου; Θα ήθελα μια απάντηση πραγματικά», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και πρόσθεσε, απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχω κάποιες γνήσιες πολιτικές απορίες, ακούγοντας σας. Έχετε σχεδιάσει ποτέ πολιτικές κατά της αυθαιρεσίας αστυνομικών και πολιτών; Πήρατε μέτρα για την εκπαίδευση και τον εκδημοκρατισμό της αστυνομίας; Για την εξάλειψη της βίας των απανταχού ασύλων ορμητηρίων και καταφυγίων της εγκληματικότητας; Αλλάξατε το πειθαρχικό δίκαιο της αστυνομίας; Δώσατε την ανακριτική δικαιοδοσία και μέσα στο Συνήγορο του Πολίτη να διερευνά περιστατικά αυθαιρεσίας; Βάλατε κάμερες στα ΜΑΤ; Περάσατε από ψυχομετρικά τεστ τους αστυνομικούς; Τους εκπαιδεύσατε; Αλλάξατε τις σπουδές τους; Φτιάξατε δυνάμεις ήπιας αστυνόμευσης, όπως η ΟΔΟΣ; Τι κάνατε τελικώς;».

Αλλά ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν έμεινε εκεί: Έμπλεξε και τα ναρκωτικά για να κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτά που κάνει ο ίδιος και που έκανε πριν τον ΣΥΡΙΖΑ (κυρίως) το κόμμα στο οποίο βρίσκεται σήμερα:

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι για τέσσερα χρόνια διέλυσε, λοιδόρησε και απαξίωσε την αστυνομία. «Τρομοκρατήσατε, φοβίσατε τους πολίτες γιατί πολλαπλασιάσατε την αυθαιρεσία, την ανομία, τις καταλήψεις – όπου μόλις προχθές η Ελλάδα καταδικάστηκε με πρόστιμο 350.000 ευρώ γιατί δεν αδειάζατε το PLAZA – γέμισαν τα πανεπιστήμια και οι γύρω δρόμοι ναρκωτικά, ήσασταν παντελώς ανίκανοι να σταθμίσετε ανάμεσα σε δικαιώματα και νομιμότητα. Το χειρότερο, κάνατε το μίσος και την εχθροπάθεια σημαία στην αντιπαράθεση στο δημόσιο και τον κοινωνικό διάλογο. Και φυσικά κάθε Παρασκευή, φλέγονταν οι κάδοι στην Πατησίων καίγονταν λεωφορεία, και έγινε σπορ να καίγονται οι αστυνομικοί των ΜΑΤ στη Χαριλάου Τρικούπη», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Κατόπιν αυτού ποιος μπορεί να αμφισβητήσει πως βρίσκεται σε πλήρη πανικό καθώς το μόνο χαρτί που παίζει αυτή η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η αστυνομοκρατία;

Αλλά και αυτό το χαρτί, δεν της βγαίνει της κυβέρνησης! 

Διαβάστε επίσης: Μια συμβολική ανθοδέσμη έδωσε ο Σπίρτζης στον Χρυσοχοΐδη – Αντιδράσεις από τον υπουργό ΠΡΟΠΟ και την Βούλτεψη (Video)

Διαβάστε επίσης: Συνέλαβαν και σέρνουν σε δίκη ακόμα και τους δικηγόρους Θ. Καμπαγιάννη και Κ. Παπαδάκη 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter