Ο Χρυσοχοΐδης γνωρίζει ότι το σπίτι της Τουλουπάκη φυλάσσεται αλλά αγνοεί πώς παραβιάστηκε

Ο Χρυσοχοΐδης γνωρίζει ότι το σπίτι της Τουλουπάκη φυλάσσεται αλλά αγνοεί πώς παραβιάστηκε

Κουβέντα για την «ταμπακιέρα» από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος είναι βέβαιος ότι το σπίτι της προϊσταμένης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς φυλάσσεται, αλλά δυσκολεύεται να απαντήσει πώς συντελέστηκε διάρρηξη σε οίκημα που βρίσκεται υπό καθεστώς αστυνομικής φύλαξης.

Κατά τη συζήτηση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απέφυγε να απαντήσει στο ουσιώδες ερώτημα της Όλγας Γεροβασίλη για το πώς γίνεται να παραβιάζεται μία οικία που φυλάσσεται, ενώ κατέφυγε και στη βολική πρακτική των ατακαδόρικων επιθέσεων κατά της πολιτικής του αντιπάλου.

Ξεκαθαρίζοντας εξ αρχής ότι απαντά στην γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν της ΝΔ προέτρεψε την Ολ. Γεροβασίλη να μη βγάζει βεβιασμένα συμπεράσματα. «Μην σπέρνετε το φόβο στη Δικαιοσύνη. Η δραματοποίηση και οι τραγικές δηλώσεις απ΄ όποιον κι αν γίνονται δεν προσφέρουν και δεν προσθέτουν» είπε, κατηγορώντας δε την κ. Γεροβασίλη πως προσπαθεί να βγάλει «από τη μύγα ξύγκι αντιπολιτευτικού λογού».

Ως προς τα γεγονότα, δήλωσε με σιγουριά ότι «η πολυκατοικία φυλάσσεται συμφωνά με τις επιθυμίες της κυρίας εισαγγελέως. Έχει και επαρκή αστυνομική προστασία όλο αυτό το χρονικό διάστημα». Επιπλέον, αναπαρήγαγε τα λόγια του Γ. Καμίνη, τονίζοντας πως έγινε διάρρηξη και στον γείτονα της Ελ. Τουλουπάκη, ο οποίος είναι συνεργάτης του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου. Παράλληλα, ενημέρωσε το Σώμα πως «διεξάγεται έρευνα (από την ΕΛ.ΑΣ) με ιδιαίτερη προσοχή και σοβαρότητα», συμπληρώνοντας πως στη συνέχεια η Δικαιοσύνη θα επιληφθεί και η Βουλή θα ενημερωθεί από τον ίδιο.

«Θερμή παράκληση: Μη προκαλείτε με εύκολα σενάρια και κρίσεις του ποδαριού» κατέληξε ο Μ. Χρυσοχοΐδης. Υπενθυμίζεται πως στην αρχή της διαδικασίας η Ολ. Γεροβασίλη είχε ζητήσει εξηγήσεις από τον αρμόδιο υπουργό, καθιστώντας τόσο τον ίδιο όσο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη υπεύθυνους για το έλλειμμα ασφάλειας στο σπίτι της Ελ. Τουλουπάκη.

Διαβάστε επίσης: Γεροβασίλη σε Χρυσοχοΐδη για Τουλουπάκη: Πώς έγινε διάρρηξη σε κατοικία που φυλάσσεται; (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter