Ο Χρυσοχοΐδης αποκαλύπτει τα ψέματα του… Μητσοτάκη

Ο Χρυσοχοΐδης αποκαλύπτει τα ψέματα του… Μητσοτάκη

Δεν έκατσε καλά καλά στην πολυθρόνα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και οι παρατρεχάμενοί του στα ΜΜΕ άρχισαν να γράφουν ότι μπαίνει τάξη στην αστυνομία και ακυρώνονται οι αποσπάσεις διαφόρων από τις ομάδες ΔΙΑΣ και την Άμεση Δράση ώστε να λειτουργήσουν αυτές οι υπηρεσίες κανονικά.

Λιβανίζοντας όμως τον Χρυσοχοΐδη οι «φίλοι» του στα ΜΜΕ βγάζουν ψεύτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Γιατί ο Μητσοτάκης –και όχι μόνο μια φορά- έχει εξαγγείλει ότι οι διάφοροι αποσπασμένοι αστυνομικοί θα επιστρέψουν… άμεσα  στις θέσεις τους, κάτι που προφανώς δεν έγινε!

Ή μάλλον έγινε αυτό που ήθελαν: να κάνει το κομμάτι του ο Μητσοτάκης λέγοντας λχ από το βήμα της ΔΕΘ ότι «Αποδεσμεύονται μέσα στον επόμενο μήνα 2.500 στελέχη της ΕΛΑΣ από τη φύλαξη δημοσίων προσώπων. Πρώτοι της δικής μου ασφαλείας. Για επιχειρηματίες και άλλους παράγοντες λυπάμαι, στο εξής ας χρηματοδοτούν οι ίδιοι την προστασία τους» και να κάνει τώρα το κομμάτι του ο «σερίφης» εξαγγέλλοντας αυτό που είχε εξαγγείλει ο Μητσοτάκης!

Και το πράγμα γίνεται ακόμα πιο γελοίο εάν θυμηθούμε ότι ο Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει ως βασικό στόχο της διακυβέρνησής του «οι αστυνομικοί να είναι στους δρόμους και όχι στα γραφεία» και τώρα, με τις αποφάσεις του, ο Χρυσοχοΐδης αποδεικνύει ότι επί… Μητσοτάκη οι αστυνομικοί είναι στα γραφεία και όχι στον δρόμο!

Β. Δελ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter