Ο Χρυσοχοϊδης πανηγυρίζει ανύπαρκτες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ

Ο Χρυσοχοϊδης πανηγυρίζει ανύπαρκτες επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ

Συνεχίζει το επικοινωνιακό σόου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος δε χάνει ούτε λεπτό να πανηγυρίσει για την σύλληψη του φυγόποινου Χρήστου Παππά, εννέα ολόκληρους μήνες αφότου το έσκασε μέσα από τα χέρια της ΕΛ.ΑΣ και κυκλοφορούσε ανενόχλητος στην Αθήνα.

«Συγχαίρω την αντιτρομοκρατική υπηρεσία, τον παρόντα διοικητή της και τον παρόντα αρχιστράτηγο για τη δουλειά τους. Είναι η τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας το τελευταίο δεκαπενθήμερο, καθώς προηγήθηκαν η εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, η σύλληψη και εξάρθρωση του εγκληματικού κυκλώματος στη Ζάκυνθο και η ανεύρεση των εικαστικών έργων της Εθνικής Πινακοθήκης» δήλωσε μπροστά στις κάμερες.

Μόνο που ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρέλειψε να αναφέρει πως η δολοφονία στα Γλυκά Νερά εξιχνιάστηκε 40 ημέρες μετά το έγκλημα και αφότου η ΕΛ.ΑΣ είχε όλα τα στοιχεία μπροστά στα μάτια της, το κύκλωμα στην Ζάκυνθο εξαρθρώθηκε ένα χρόνο αφότου δολοφονήθηκε η 37χρονη Χριστίνα Κλουτσινιώτη και στη συνέχεια και ο σύζυγός της Ντίμης Κορφιάτης ενώ για την ανεύρεση των εικαστικών έργων της Εθνικής Πινακοθήκης δεν είπε λέξη για τον διεθνή διασυρμό της χώρας όταν έπεσε από τα χέρια του στενού του συνεργάτη ο πίνακας του Πικάσο.

Παίζοντας δε μέχρι τέλος το επικοινωνιακό χαρτί, ο υπουργός Προστασίας συνέδεσε τις «επιτυχίες» αυτές, «με τα θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της μικροεγκληματικότητας που μέχρι το 2019 υπήρξε μια αληθινή μάστιγα ιδίως για την Αθήνα και το κέντρο της», επιτιθέμενος στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter