Ο υφυπουργός Μεταφορών παραδέχεται πως δεν μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις μέσα στα ΜΜΜ (Video)

Ο υφυπουργός Μεταφορών παραδέχεται πως δεν μπορούν να τηρηθούν οι αποστάσεις μέσα στα ΜΜΜ (Video)

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης έλυσε το μυστήριο με τον συνωστισμό που παρατηρείται μέσα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ιδιαίτερα στα λεωφορεία χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του Γόρδιου Δεσμού.

Μιλώντας στο Mega ο Γιάννης Κεφαλογιάννης είπε ότι οι πολίτες θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας.

«Δε γίνεται να υπάρχει ένας αστυνομικός σε κάθε λεωφορείο. Οι πολίτες πρέπει να ακολουθούν τους νόμους», συμπλήρωσε για να απαντήσει στις εύλογες ερωτήσεις των παρουσιαστών για τις αποστάσεις μέσα στα ΜΜΜ:

«Προφανώς και δεν μπορούν να τηρηθούν γι’ αυτό και έχει επιβληθεί η χρήση μάσκας τόσο εντός των μέσων μεταφοράς όσο και στις στάσεις», ανέφερε, διαχωρίζοντας τις αποστάσεις στις στάσεις και στους… σταθμούς!

Και μάλιστα επισήμανε πως παντού η χρήση μάσκας επιβάλλεται μέσα στα ΜΜΜ γιατί πουθενά δεν μπορεί να τηρηθεί η απόσταση του κανόνα του ενάμισι ή των δύο μέτρων.

Βέβαια είναι πρωτοφανές που υφυπουργός της κυβέρνηση δίνει τέτοια απάντηση τη στιγμή που και στις θέσεις υπάρχουν ενδείξεις που δεν μπορείς να κάτσεις!

Προφανώς στους καθήμενους ισχύουν οι αποστάσεις και όχι στους όρθιους!

Μάλιστα έως σήμερα η κυβέρνηση διαφήμιζε τις πράξεις της για να πετύχει πιο πυκνά δρομολόγια για να διατηρούνται οι αποστάσεις!

Βέβαια στην πράξη ελάχιστα έγιναν.

Αναφερόμενος στα περιστατικά βίας εντός των ΜΜΜ με επιβάτες που δεν φορούν μάσκα οι οποίοι πιάνονται στα χέρια με τους υπόλοιπους, ο υφυπουργός Μεταφορών τόνισε ότι οι οδηγοί έχουν δικαίωμα να σταματούν το δρομολόγιο και να ζητούν από τους επιβάτες χωρίς μάσκα να αποβιβαστούν.

Διαβάστε επίσης: Μέσα Μεταφοράς: Μία ακόμη απόδειξη της κυβερνητικής αποτυχίας (Photos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter