Ο υφυπουργός του Άδωνη αγνοεί προκλητικά ξενοδόχους και ΜΜΕ

Ο υφυπουργός του Άδωνη αγνοεί προκλητικά ξενοδόχους και ΜΜΕ

Απάντηση περιμένουν οι ξενοδόχοι, που επλήγησαν από την πτώχευση της Thomas Cook, από τον υφυπουργό του Άδωνη Γεωργιάδη, αναφορικά με τη λύση του προβλήματός τους. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Xrimaonline.gr, περιμένουν μάταια.

Ειδικότερα, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, δεν έχει ακόμη απαντήσει στο αίτημα των ξενοδόχων, που δεν μπορούν να ενταχθούν στις ρυθμίσεις, τις οποίες εξήγγειλε η κυβέρνηση στο πλαίσιο των μέτρων εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς δεν πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα χρηματοδότησής τους, όπως τους είχε ανακοινώσει ο κ. Τσακίρης.

Η καθυστέρηση αυτή τους οδήγησε να μην είναι ενήμεροι τραπεζικά στις 31/12/2019, όπως προβλέπεται για την ένταξη στη ρύθμιση προστασίας.

Σίγουρα, ο κ. Τσακίρης έχει πολλές ασχολίες, αλλά όπως είπαμε και πριν, καθώς προέρχεται από την αγορά, θα πρέπει να καταλαβαίνει το δράμα αυτών των ανθρώπων, που αποτελούν σχεδόν το 12% των ξενοδόχων της χώρας, με βάση τα στοιχεία που έχει παρουσιάσει το Xrimaonline.gr.

Ο υφυπουργός δεν εδέησε φυσικά να απαντήσει ούτε στο Xrimaonline.gr. Άλλοι υπουργοί, ωστόσο, έχουν απαντήσει σε άλλα ρεπορτάζ. Εκείνοι, βέβαια, είναι πολιτικά πρόσωπα και δίνουν εξηγήσεις. Ο κ. Τσακίρης είναι εξωκοινοβουλευτικό πρόσωπο κι αγνοεί ξενοδόχους και ΜΜΕ.

Πηγή: Xrimaonline.gr

Μυστικά & Documento

23/01/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter