Θα απαντήσετε κύριε Μητσοτάκη;

Θα απαντήσετε κύριε Μητσοτάκη;

Το Documento κυκλοφορεί με πρώτο θέμα που αφορά αποκάλυψη για την συντονισμένη προσπάθεια να εξαφανιστούν τα δάνεια της ΝΔ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε κρυφή συνάντηση μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη, Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Στουρνάρα και του ινδού επιχειρηματία Πρεμ Γουάτσα, συζητήθηκε σχέδιο για να περάσουν τα δάνεια του κόμματος, (πάνω από 200 εκατομμύρια) σε fund ώστε να χαθούν από το χάρτη των τραπεζών.

Τα δάνεια θα αγοραστούν περίπου στο 10% της πραγματικής τιμής (το πολύ 20 εκατομμύρια) και στη συνέχεια το fund θα είναι αυτό που θα έχει απαίτηση αποπληρωμής από τη ΝΔ. Στην πραγματικότητα τα δάνεια θα εξαφανιστούν και το fund μπορεί να μην πληρωθεί ποτέ ακόμη και αυτό το κουρεμένο ποσό, αλλά να εξυπηρετηθεί πολιτικά από τη ΝΔ.

Σήμερα ο Πρόεδρος της ΝΔ, δίνει στη ΔΕΘ συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους. Το ερώτημα είναι αν θα απαντήσει σε όσα αποκαλύπτουμε. Και φυσικά δεν εννοούμε να στήσει ερώτηση για το θέμα με κάποιον προκειμένου και να στρεβλώσει όσα γράφουμε και να απαντήσει όπως θέλει.

Αναρωτιόμαστε αν θα απαντήσει σε σχετική ερώτηση του Documento. Αν δηλαδή θα δώσει το λόγο στην τρίτη εφημερίδα της χώρας όπως έτσι και αλλιώς οφείλει ή θα στρίψει δια του αρραβώνα με τις διακρίσεις. Περιμένουμε. Θεωρητικά είναι εύκολο αφού ξέρει και την ερώτηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter