Θα μας εκπλήξει σύντομα…

Θα μας εκπλήξει σύντομα…

Πόνος μεγάλος έχει πιάσει τα δεξιά ΜΜΕ, σάιτ κυρίως, γιατί η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη δήλωσή της για την αποκατάσταση της δημοκρατίας δεν έκανε ειδική αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Για την ακρίβεια δεν έκανε καμία αναφορά. Κάποιοι τώρα λένε πως αν υπάρχει ένας πολιτικός χώρος που εκφράζει η ΠτΔ, αυτός είναι το Ποτάμι επειδή στις αναφορές της απουσιάζει το εθνικό στοιχείο ενώ περισσεύουν οι αναφορές στον εκσυγχρονισμό και η πολεμική στον λαϊκισμό. Είναι οι ίδιοι που ισχυρίζονται ότι σύντομα θα εκπλήξει ακόμη και τον κ. Μητσοτάκη. Αν θα είναι θετικά ή όχι μένει να φανεί.

Θα τους στοιχίσει ο κούκος αηδόνι

Η Ελλάδα ως γνωστόν μεγαλουργεί εντός και εκτός συνόρων. Ο Doctor από την πάντα λαλίστατη αλλά ενημερωμένη πηγή του στις ΗΠΑ μαθαίνει ότι η ανοικοδόμηση του ναού του Αγίου Νικολάου στο σημείο μηδέν», που καταστράφηκε με το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στους δίδυμους πύργους στο κάτω Μανχάταν της Νέας Υόρκης, θα κοστίσει 86,2 εκατ. δολάρια, ενώ σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να ξεπερνά τα 16 εκατ. (ειδικοί εκτιμούν την αξία κατασκευής σε 11-14 εκατ.). Δηλαδή έξι φορές πάνω από το πραγματικό κόστος κατασκευής. Μάλιστα στην αρχιεπισκοπή ζητούν κι άλλα 20 εκατ. για λειτουργικά έξοδα. Σύνολο δηλαδή 106 εκατ. δολάρια!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter