Θα σκοράρει ο Ίσκο κόντρα στη Ρωσία;

Θα σκοράρει ο Ίσκο κόντρα στη Ρωσία;

Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα για τον Ίσκο ως σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος στον αγώνα της Ισπανίας με τη Ρωσία.

Η Ισπανία και η Κροατία είναι φαβορί, για την πρόκριση, στους σημερινούς νοκ άουτ αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο πρώτο παιχνίδι, στις 17:00, στη Μόσχα, η Ισπανία θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Ρωσία. Πήρε την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο, με μία νίκη, με 1-0 κατά του Ιράν και δύο ισοπαλίες, κόντρα στην Πορτογαλία με 3-3 και το Μαρόκο με 2-2. Η Ρωσία κέρδισε στα δύο πρώτα ματς, τη Σαουδική Αραβία με 5-0 και την Αίγυπτο με 3-1, αλλά στο τρίτο ηττήθηκε με 3-0 από την Ουρουγουάη και τερμάτισε δεύτερη στον πρώτο όμιλο.

Ένας από τους παίκτες, στους οποίους στηρίζεται η Ισπανία, είναι ο Ίσκο, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο τελευταίο παιχνίδι, με το Μαρόκο. Θα καταφέρει να σκοράρει και κόντρα στη Ρωσία;

Η προσφορά της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ είναι για τον Ίσκο, ως σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος στον αγώνα της Ισπανίας με τη Ρωσία.

Στις 21:00, στο Νόβγκοροντ, η Κροατία, που προκρίθηκε με τρεις νίκες, ως πρώτη από τον τέταρτο όμιλο, θα αντιμετωπίσει τη Δανία, η οποία τερμάτισε δεύτερη στον τρίτο όμιλο, πίσω από τη Γαλλία, με μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Σε περίπτωση ισοπαλίας, στα σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι.

«Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και «2-0 και Έληξε»

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και το «2-0 και Έληξε», σε όλους τους νοκ άουτ αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, όσοι έχουν ποντάρει στην ομάδα που θα προκριθεί, παίρνουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι.

Με το «2-0 και Έληξε», οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα κερδίζουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Συνδυαστικά στοιχήματα για τα δύο παιχνίδια από το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει και συνδυαστικά στοιχήματα για τα δύο σημερινά ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το συνδυαστικό στοίχημα για τον αγώνα Ισπανίας-Ρωσίας είναι να σκοράρει ο Σέρχιο Ράμος και Over 9,5 κόρνερ και η Ρωσία Over 0,5 γκολ στον αγώνα.

Το συνδυαστικό στοίχημα για το ματς Κροατίας-Δανίας είναι η Κροατία να προκριθεί στην κανονική διάρκεια του αγώνα και Over 0,5 κόκκινες κάρτες και Over 4,5 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο.

Πόσα λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο;

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές έχουν συνολικά, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, για να ποντάρουν στα δύο παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter