Θα συναντηθεί με την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Λ. Αυγενάκης με θέμα την «ερυθρόλευκη» επιστολή

Θα συναντηθεί με την ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Λ. Αυγενάκης με θέμα την «ερυθρόλευκη» επιστολή

‘Αμεση ήταν –όπως αναμενόταν άλλωστε- η απάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στην επιστολή που του απέστειλε νωρίτερα σήμερα (16/11) η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τις καταγγελίες της για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την οποία μάλιστα προειδοποιεί ότι θα αποχωρίσει από το πρωτάθλημα αν δεν αλλάξουν πράγματα.

Ο υφυπουργός ενημέρωσε ότι θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της πειραϊκής ΠΑΕ όταν ολοκληρώσει την επόμενη εβδομάδα μια προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Κατάρ. 

Από την ΓΓΑ πάντως, επιβεβαιώθηκε ότι ελήφθη σχετική επιστολή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, η οποία θέτει «σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν».

Αντίδραση από Γ. Σαββίδη

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής της ΠΑΕ Ολυμπιακός για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήρθε η ειρωνική αντίδραση από το μέλος του δ.σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργο Σαββίδη ο οποίος έκανε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ στις οποίες έγραψε τα εξής:

«Μέχρι τέλους, στο καλό». Στη συνέχεια έγραψε: «Από λόγια χορτάσαμε, από πράξεις πεινάσαμε. ΥΓ Δεν θα λείψετε σε κανέναν. Μέχρι τέλους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter