«Θα τα έλεγαν στον Παυλόπουλο»

«Θα τα έλεγαν στον Παυλόπουλο»

Συνεχίζεται το μπαράζ αναγκαστικών αποχωρήσεων στο προεδρικό μέγαρο μετά την αλλαγή σκυτάλης στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

Οπως ακούγεται πίσω από τις μεγάλες κλειστές πόρτες του προεδρικού, τουλάχιστον έξι υπάλληλοι, κάποιοι εξ αυτών σε κρίσιμα πόστα ή με πολυετή προσφορά στις υπηρεσίες του μεγάρου της Ηρώδου Αττικού, υποχρεώθηκαν να δουν την πόρτα της εξόδου.

Κατά τις πληροφορίες του Doctor η αιτιολογία που σιγοψιθυρίζεται στην Ηρώδου Αττικού για την αναγκαστική αποχώρηση όσων βρίσκονταν σε θέσεις ευθύνης είναι ότι «θα τα έλεγαν όλα στον Προκόπη Παυλόπουλο». Ακόμη και για κάποιους που «σώθηκαν» επήλθε δυσμενής μεταβολή στην εργασία τους. Αποτέλεσμα αυτού, εκεί που κάποιος, λόγου χάρη, απασχολούνταν στο γραφείο Τύπου, όντας ακόμη και λογογράφος, τελικά βρέθηκε να βγάζει βάρδιες για τους οδηγούς της νέας προέδρου.

Μην του λέτε για τη Λώρα

Πάμε τώρα στα δύσκολα των ενδοτέρων του προεδρικού. Μια καλή και έγκυρη πηγή είπε στον Doctor ότι ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θέλει ούτε να ακούσει το όνομα της πρώην συνεργάτιδάς του Λώρας Μολυβιάτη. Αν ισχύει, μιλάμε για ιστορικό ρήγμα στις τάξεις των καραμανλικών, καθώς μιλούμε για την κόρη του Πέτρου Μολυβιάτη, πρώην υπουργού Εξωτερικών των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή και εξ απορρήτων του προέδρου Καραμανλή.

Η πηγή επιμένει και επισημαίνει ότι δεν είναι διόλου τυχαίο ότι η Λ. Μολυβιάτη διατηρήθηκε στη θέση της προϊσταμένης δημόσιων σχέσεων της προεδρίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter