ΟΑΕΔ: Προσλήψεις 360 εργασιακών συμβούλων

Προσλήψεις 360 Εργασιακών Συμβούλων στον ΟΑΕΔ, προγραμματίζει το υπουργείο Εργασίας.

 Σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η υποστελέχωση που παρατηρείται σε κομβικά σημεία του Οργανισμού, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου προωθεί τη διαδικασία των προσλήψεων. Παράλληλα, μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ, έγινε γνωστό ότι δεν θα προχωρήσει η έκδοση Υπουργικής Απόφασης για την θεσμοθέτηση Κανονισμού, που θα περιελάμβανε έως και ποινές για ανέργους. 

Οι συνδικαλιστές του Οργανισμού, εστίασαν την κριτική τους, στα προβλήματα που παρουσιάζονται καθημερινά με το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ. Η πλευρά του υπουργείου Εργασίας, αναγνώρισε το πρόβλημα και δεσμεύθηκε να συνδράμει στην επίλυσή του. Παράλληλα θα εκτιμηθούν οι προτάσεις των εργαζομένων, για να ολοκληρωθεί και το Οργανόγραμμα του ΟΑΕΔ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.