ΟΑΕΔ: Στη δημοσιότητα ο οριστικός πίνακας για 4.000 προσλήψεις στην Υγεία

ΟΑΕΔ: Στη δημοσιότητα ο οριστικός πίνακας για 4.000 προσλήψεις στην Υγεία

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΟΑΕΔ, τον οριστικό πίνακα με τους ανέργους οι οποίοι θα καλύψουν τις 4.000 θέσεις εργασίας στον κλάδο της Υγείας. Η ανάρτηση έγινε στο site του Οργανισμού () μαζί με τον οριστικό πίνακα αποκλειόμενων.

Στον οριστικό πίνακα δικαιούχων, περιλαμβάνονται μόνο άνεργοι οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ και είναι ηλικίας άνω των 18 ετών. Οι δικαιούχοι θα εργαστούν για χρονικό διάστημα ενός έτους, με όρους πλήρους απασχόλησης και ασφάλισης σε θέσεις που έχουν καθοριστεί σε σχετική δημόσια πρόσκληση (Νο 13/2016).

Οι ενδιαφερόμενοι – άνεργοι μπορούν να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους, είτε από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους από τους αντίστοιχους πίνακες κατάταξης ανέργων, που έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί για τοποθέτηση ως επιτυχόντες, καλούνται εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους να προσέλθουν στην αρμόδια υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι προκειμένου να παραλάβουν το συστατικό σημείωμα για την υπόδειξή τους. Ο άνεργος καλείται να προσκομίσει τον αριθμό καταθετικού λογαριασμού ΙΒΑΝ με υποχρεωτικά πρώτο δικαιούχο τον ίδιο.

Στις περιπτώσεις που δεν καθίσταται δυνατή η επικοινωνία των ΚΠΑ2 με τους επιτυχόντες ανέργους, αυτοί υποχρεούνται να εμφανιστούν στις αρμόδιες υπηρεσίες, εντός 30 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Μακροχρόνια Ανέργων. Στην περίπτωση που παρέλθει η προθεσμία των 30 εργάσιμων ημερών, οι επιτυχόντες αποκλείονται από τον Οριστικό Πίνακα και το ΚΠΑ2, όπου ανήκει ο Φορέας Υποδοχής, προχωρά στην ενημέρωση του πρώτου επιλαχόντα από τον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης Μακροχρόνια Ανέργων.

Επισημαίνεται ότι, ο επιτυχών άνεργος καταθέτει τα σχετικά δικαιολογητικά στους Φορείς Υποδοχής, όπως θα του υποδειχθεί από το ΚΠΑ2, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter