ΟΑΚΑ: Πανικός από ρίψη δακρυγόνων στο Waterboom Festival – Τι καταγγέλλουν γονείς (Videos)

ΟΑΚΑ: Πανικός από ρίψη δακρυγόνων στο Waterboom Festival – Τι καταγγέλλουν γονείς (Videos)
Waterboom Festival Youtube

Σοβαρές καταγγελίες για ρίψη δακρυγόνων στο Waterboom Festival 2023 που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα event που αφορά τις νεαρές ηλικίες οι οποίες επιδίδονται σε “νερομαχίες”, ενώ πραγματοποιούνται συναυλίες με τη συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών της νέας γενιάς.

Στο φετινό φεστιβάλ τα πράγματα δεν κύλησαν ειρηνικά, καθώς άγνωστοι κατάφεραν να περάσουν στον χώρο όπου διεξαγόταν το πάρτι δακρυγόνα και καπνογόνα τα οποία έριξαν στην αρένα, προκαλώντας πανικό σε εκατοντάδες παιδιά. Όπως φαίνεται από δεκάδες βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, παιδιά και έφηβοι έτρεψαν να προστατευτούν ενώ από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα, καθώς το τρομαγμένο κοινό επιχειρούσε να φύγει άρον – άρον από το σημείο.

Γονείς παιδιών που συμμετείχαν στο φεστιβάλ προχώρησαν σε καταγγελίες για έλλειψη μέτρων ασφαλείας από τη διοργάνωση. «Μπορεί να βγει ένας σοβαρός άνθρωπος από αυτό το πανηγύρι που στήθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ και να μας πει επίσημα με ανακοίνωση, πως σε ένα κατάμεστο στάδιο με παιδιά κάποιοι πέρασαν δακρυγόνα δημιουργώντας πανικό στα ανυποψίαστα θύματα; Κάποια έφυγαν από εκεί ποδοπατημενα και με θολή όραση από τους καπνούς. Ξεφτίλα!», ανέφερε καταγγελία μητέρας.

«Ενώ η ύπαρξη αρκετών ατόμων στην ασφάλεια με έκανε να αισθάνομαι και εγώ ασφαλής για τα παιδιά μου, η αντιμετώπιση του συμβάντος ήταν απλά ανύπαρκτη, ήμουν ακριβώς εκεί (golden area) που έπεσε το δακρυγόνο και το πιο απλό, να διακόψουν και να πουν να μην τρέχουν πανικόβλητα τα παιδιά, ΔΕΝ το σκέφτηκε κανείς. Από το δακρυγόνο αν μείνεις ψύχραιμος την γλιτώνεις. Από το ποδοπάτημα ΑΝ ένα παιδάκι γλίστραγε στα νερά, τι θα συζητούσαμε τώρα!!!!», αναφέρει καταγγελία από πατέρα στο facebook.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter