Ρε, δεν πάμε καλά

Ρε, δεν πάμε καλά

Ρε, δεν πάμε καλά. Ο Αντώνης Σαμαράς σέρνει στα δικαστήρια τον Κώστα Βαξεβάνη για ένα διαδικτυακό μιμίδιο, που το βρήκε συκοφαντικό. Και το οποίο ούτε καν ήταν κατασκευή του δημοσιογράφου. Το βρήκε στο Τουΐτερ και το έκανε ριτουίτ.

Ο Μπογδάνος, από την πλευρά του, ενώ ο Βαξεβάνης καθόταν χθες στο σκαμνί, απειλούσε δημοσίως με μήνυση τον Γιώργο Λακόπουλο, γιατί θίχτηκε η δεξιά τιμή του από ένα άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου, που επέκρινε την ακροδεξιά του στάση, φύση, αισθητική και ρητορεία.

Ρε, δεν πάμε καλά. Ο ένας, πρώην πρωθυπουργός, με δύναμη στα ΜΜΕ, και όχι μόνο στα ΜΜΕ, κυνηγάει ένα δημοσιογράφο για μια σατιρική ανάρτηση. Λες και δεν έχει τα μέσα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να πει την αλήθεια του. Λες και ξεχάσαμε πώς και πόσο ο ίδιος σέβεται τους πολιτικούς του αντιπάλους, τι γλώσσα χρησιμοποιούσε στα χρόνια τις μαρμότας του, πόση χολή και εμπάθεια έσταζε κάθε του λέξη για την Αριστερά και τον Τσίπρα. Και μας προέκυψε τώρα τόσο τραυματισμένος από ένα… μιμί, που ζητάει την προστασία της Δικαιοσύνης.

Ρε, δεν πάμε καλά. Ο Μπογδάνος απειλεί με δικαστήρια γιατί τον προσβάλλουν ιδεολογικώς, να πούμε. Δεν είναι ακροδεξιός, είναι, ξέρω και γω, δημοκράτης, φιλελεύθερος. Και ως δημοσιογράφος αντικειμενικός, τόσο πολύ, ώστε να φορτώσει περίπου στον Τσίπρα την απόπειρα κατά του Παπαδήμου και να στον ξαποστείλει ακόμα και ο Αλαφούζος από τον Σκάι. Για να τον ανταμείψει λίγο αργότερα ο Μητσοτάκης με μια θέση στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Και ο λαός των δεξιών νοικοκυραίων με μια θέση στο Κοινοβούλιο.

Ρε, δεν πάμε καλά. Ακόμα και τώρα, που έχουν το πάνω χέρι, τους κινεί μια αρρωστημένη εμπάθεια, που μόνο δημοκρατία δεν αποπνέει. Σύμπασα η Ν.Δ. κυνηγάει τον Παπαγγελόπουλο να τον κρεμάσει στο ειδικό δικαστήριο. Τα καλόπαιδα του ΚΕΕΛΠΝΟ κυνηγούν τον Πολάκη. Μέσα ενημέρωσης που δεν γλείφουν τις παντόφλες του Κυριάκου και της Μαρέβας του γίνονται στόχος δυσφήμησης, συκοφαντικών επιθέσεων και οικονομικού πολέμου. Αν το παίζεις “Ντοκουμέντο”, πήγαινε για φαλιμέντο. Ή η κανονικότητα στα καλύτερά της.

Ρε, δεν πάμε καλά. Ο Βαξεβάνης στο σκαμνί. Με κατήγορο τον Σαμαρά! Ο Λακόπουλος υπό διωγμό. Με διώκτη τον Μπογδάνο. Αλλά σσσσσς. Μην ξυπνήσουμε την ΕΣΗΕΑ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter