Θανατηφόρο τροχαίο στην Αλεξάνδρας με εγκατάλειψη – Η Αστυνομία αναζητά τον οδηγό

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αλεξάνδρας με εγκατάλειψη – Η Αστυνομία αναζητά τον οδηγό

Η αστυνομία αναζητά οδηγό που προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και εγκατάλειψε το θύμα.

Τον οδηγό ενός οχήματος, ο οποίος προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας αναζητά η Αστυνομία, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με τα στοιχεία του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο δυστύχημα για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, το δυστύχημα συνέβη την Κυριακή 7-5-2015 στις 13.35 στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στο νούμερο 170, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη λεωφόρο Κηφισίας.

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Την Κυριακή 7-5-2015 και περί ώρα 13.35΄, στη Λ. Αλεξάνδρας ο.α. 170, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ.Κηφισίας, αγνώστων λοιπών στοιχείων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας MERCEDES, σκούρου χρώματος, το οποίο εξήλθε με όπισθεν από υπόγειο χώρο στάθμευσης, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του υπαίτιου οδηγού και του οχήματός του, να επικοινωνήσει με την Υποδ/νση Τροχαίας Αθηνών στα τηλέφωνα 210-5284121, 210-5284068 και 210- 5284069.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter