ΟΑΣΘ κατά Ταχιάου: Πρότασή του είναι να επανέλθουν οι ιδιώτες στον ΟΑΣΘ

ΟΑΣΘ κατά Ταχιάου: Πρότασή του είναι να επανέλθουν οι ιδιώτες στον ΟΑΣΘ

Κατά του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Νίκου Ταχιάου στρέφεται η διοίκηση του ΟΑΣΘ κατηγορώντας τον ότι επιθυμεί την επαναφορά των ιδιωτών στον ΟΑΣΘ και ζητά την κατάργηση της δωρεάν μετακίνησης των ανέργων με τα λεωφορεία του.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οργανισμός μετά την σημερινή επίσκεψη του κ. Ταχιάου στα γραφεία του αναφέρει ότι “έπρεπε να φτάσει η τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου για να φανεί σε όλο το μεγαλείο της η επόμενη ημέρα που σχεδιάζει η ΝΔ και ο υποψήφιος της στη Θεσσαλονίκη Νίκος Ταχιάος, για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, τους εργαζόμενους σε αυτές και τους πολίτες της πόλης.

Σε συνάντηση του κ. Ταχιάου με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Σάββα Παναγιωτίδη, και αφού ενημερώθηκε ο κ. Ταχιάος για τα σκάνδαλα, τη ρεμούλα και το φαγοπότι με τα χρήματα του ελληνικού λαού από τους πρώην ιδιώτες μετόχους του ΟΑΣΘ, για την εξοικονόμηση από τη σημερινή διοίκηση 200 εκατ. ευρώ την τελευταία διετία,για την επαναφορά της κανονικότητας στη μισθοδοσία των εργαζομένων, για το ότι σταμάτησαν οι λεόντειες συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ σε «ημετέρους και κολλητούς», για την πλήρη επισκευή και ανάταξη 200 λεωφορείων, στο τέλος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι διαφωνεί με όλα αυτά και ότι η πρότασή του και της κυβέρνησης της ΝΔ, όταν και αν έλθει στην εξουσία, είναι να επαναφέρει τους ιδιώτες στον ΟΑΣΘ”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ “στην επισήμανση του διευθύνοντος συμβούλου ότι υπήρχε πρόταση νόμου από την προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ το 2014 για διπλασιασμό της τιμής του εισιτηρίου δήλωσε ότι το γνώριζε και δεν φάνηκε να τον ενδιαφέρει. Διατύπωσε μάλιστα την άποψη και την ευθεία απειλή ότι οι επόμενοι που θα έρθουν, εννοώντας τη ΝΔ, θα “κυνηγήσουν” τον υπουργό κ. Σπίρτζη και τη σημερινή διοίκηση του ΟΑΣΘ γιατί επιτρέπει τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων συμπολιτών μας και έτσι υπάρχει απώλεια εσόδων για το Δημόσιο”

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter