ΟΑΣΘ: Θα δημοσιοποιήσει τους ισολογισμούς 2009-2016

ΟΑΣΘ: Θα δημοσιοποιήσει τους ισολογισμούς 2009-2016

Να δώσει στη δημοσιότητα τους ισολογισμούς και τα αποτελέσματα των χρήσεων 2009-2016 αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), κατά τη χτεσινή του συνεδρίαση.

«Ο ΟΑΣΘ, σύμφωνα με το θεσμικό του πλαίσιο, δεν είναι υποχρεωμένος να δημοσιοποιεί τούς ισολογισμούς και τα αποτελέσματα χρησεών του. Το γεγονός όμως ότι περίπου τα δύο τρίτα των πόρων που διαχειρίζεται προέρχονται από τον κρατικό προϋπολογισμό, επιβάλλει για λόγους διαφάνειας (…), να τίθενται τα οικονομικά του δεδομένα σε γνώση των φορέων τον Δημοσίου, των συναλλασσομένων με τον Οργανισμό, αλλά και του ελληνικού λαού» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Υπενθυμίζεται ότι ο ΟΑΣΘ βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης εν λειτουργία και αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι διαδικασίες σύνταξης του ισολογισμού κλεισίματος, που αφορούσε το προηγούμενο θεσμικό καθεστώς τον Οργανισμού. Είναι αυτονόητο και απολύτως σαφές ότι τα νέα δεδομένα που Θα προκύψουν από τη διαδικασία του ισολογισμού κλεισίματος, θα δημοσιευθούν επίσης» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter