ΟΑΣΘ – Κοίτα που κολλάει στα Μέσα Μεταφοράς: Σε καραντίνα 350 άτομα – 40 εργαζόμενοι θετικοί στον κορονοϊό –

ΟΑΣΘ – Κοίτα που κολλάει στα Μέσα Μεταφοράς: Σε καραντίνα 350 άτομα – 40 εργαζόμενοι θετικοί στον κορονοϊό –

Σε καραντίνα βρίσκονται 350 εργαζόμενοι στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης αφού τουλάχιστον 40 εργαζόμενοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. 

Όπως αναφέρει το GRTimes, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, η διοίκηση του Οργανισμού αναμένεται να καταλήξει σε νέο σχέδιο διαχείρισης της κρίσης, το οποίο θα προβλέπει ότι η απασχόληση, με φυσική παρουσία, στις διοικητικές υπηρεσίες θα μειωθεί στο 25%.

Πρόκειται για τεράστια απώλεια διαθέσιμου ανθρώπινου δυναμικού σε μία κρίσιμη για την Θεσσαλονίκη στιγμή που πρέπει να ανακοπεί η εξάπλωση της πανδημίας. 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Γ. Σκόρδας προσπάθησε με δηλώσεις του να καθησυχάσει για την εξάπλωση του κορωνοϊού στο προσωπικό, σημειώνοντας ότι το λειτουργικό πρόβλημα προκαλείται όχι από τον αριθμό των κρουσμάτων αλλά από τον αριθμό αυτών που επιβάλλεται να μπουν σε καραντίνα. Είχαν προηγηθεί αντίστοιχες τοποθετήσεις του στις οποίες υποστήριζε ότι το ποσοστό κρουσμάτων είναι πολύ μικρότερη από ότι στον γενικό πληθυσμό της Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται ότι την Τετάρτη είχε ανακοινωθεί πως είχαν γίνει σχεδόν 500 τεστ και θα γίνονταν εκατοντάδες ακόμη με δειγματοληψίες από τους εργαζόμενους στα αμαξοστάσια της Σταυρούπολης και του Φοίνικα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter