ΟΑΣΘ: Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με στάσεις εργασίας και 24ωρες απεργίες τον Ιούλιο

ΟΑΣΘ: Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με στάσεις εργασίας και 24ωρες απεργίες τον Ιούλιο

Σειρά κινητοποιήσεων, με εξάωρες στάσεις εργασίας και 24ωρες απεργίες, εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, εξοργισμένοι από την αδιαφορία των αρμόδιων υπουργείων στην αντιμετώπιση των αιτημάτων τους για τη μη καταβολή νομοθετημένων δικαιωμάτων αλλά και την απουσία Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από την Τρίτη 5 Ιουλίου έως τις 22 του μήνα, όπου και θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας αλλά και 24ωρες απεργίες.

«Συνεχίζουμε οι εργαζόμενοι να παραμένουμε χωρίς Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ), δίχως την επιστροφή των προβλεπόμενων και νομοθετημένων επιδομάτων μας που μας στερεί η διοίκηση του ΟΑΣΘ εδώ και μήνες, και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με την αβεβαιότητα και τον φόβο για αναδρομική περαιτέρω μείωση των μισθών μας» υπογραμμίζεται σε σημερινή ανακοίνωση του Σωματείου τους.

Αναλυτικότερα, στάσεις εργασίας από τις 10 το πρωί ώς τις 4 μετά το μεσημέρι εξαγγέλθηκαν για τις 5, 7, 11, 15 και 20 Ιουλίου. Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί και στις 13 Ιουλίου, από την έναρξη της βάρδιας ώς τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας, ενώ 24ωρες στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 22 Ιουλίου. «Για τη συνέχεια των κινητοποιήσεών μας θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση._

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter