Θαύμα! Η ΝΔ έχει followers… φωτομοντέλα (Photos)

Θαύμα! Η ΝΔ έχει followers… φωτομοντέλα (Photos)

Την ώρα που το Twitter έχει μπλοκάρει τον λογαριασμό του documentonews, τα bot συνεχίζουν να αλωνίζουν με τον πλέον… εξόφθαλμο τρόπο.

Εντάξει, στην πραγματικότητα δεν πέφτουμε από τα σύννεφα. Δεν μας κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση, δηλαδή, ότι έχουν δημιουργηθεί ψεύτικοι λογαριασμοί με σκοπό να αναπαράγουν τη ρητορική ενός κόμματος, εν προκειμένω της ΝΔ. Στόχος είναι, φυσικά, να φαίνεται πως ο επικεφαλής έχει «μπούγιο», πολλά retweets και επαγωγικά μεγάλη απήχηση. Ούτε η πρώτη φορά είναι αλλά ούτε και η τελευταία.

Ωστόσο, κάποιοι το… παράκαναν προκαλώντας άφθονο γέλιο. Έχοντας ως στόχο να πείσουν πως οι λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν πραγματικά πρόσωπα, επέλεξαν φωτογραφίες νεαρών γυναικών από το διαδίκτυο. Όμως, το παράκαναν καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις επέλεξαν γνωστά φωτομοντέλα…

Μάλιστα, οι εν λόγω… fans, είναι τόσο ένθερμες υποστηρίκτριες της «γαλάζιας» παράταξης που δε διστάζουν να βάλουν το λογότυπο της ΝΔ ως banner ενώ κάνουν retweet αποκλειστικά από λογαριασμούς που πρόσκεινται στην Πειραιώς και την πολιτική της.

Πάμε να… γνωρίσουμε, ενδεικτικά, ορισμένες από αυτές τις… φανατικές Νεοδημοκράτισσες.

Πρώτη και καλύτερη η… Ανδριάνα, που βρίσκεται στο twitter ως «@andrian02638656».

Ωστόσο, όπως θα δείτε, η φωτογραφία της «Ανδριάνας» φιγουράρει σε διαδικτυακό κατάστημα. Όχι ως Νεοδημοκράτισσα, ούτε ως bot φυσικά. Στόχος είναι να διαφημιστούν τα γυαλιά που φοράει η νεαρή…

Όμως, υπάρχει και… καλύτερο. Η «Ηλιάνα», γνωστή και ως «xelidonospito2» με… καρφιτσωμένο ένα tweet της Ευγενίας Μανωλίδου και αναρίθμητα retweets από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα σημαίνοντα στελέχη της Πειραιώς.

Ωστόσο, με μία (πολύ) γρήγορη αναζήτηση ο καθείς θα εντοπίσει πως το πραγματικό όνομα της «Ηλιάνας» είναι Anella Miller, πασίγνωστο μοντέλο από τη Ρωσία, ενώ υπάρχουν αναφορές και σε ελληνικά sites για τις φωτογραφίες που αναρτά κατά διαστήματα στο Instagram. Τι Ηλιάνα, τι Ανέλα. Σιγά τα ωά.

https://www.instagram.com/p/Bv9YTm1hqpe/

https://www.instagram.com/p/Bti3ZQzBFYP/

View this post on Instagram

I'm cute today ☺️ Agree?

A post shared by Anella Miller (@anella_miller) on

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter