«Θαύμα» στο Άγιο Όρος: Ανακοίνωσαν… επιδημία γρίπης κι ας ήταν κρούσματα κορονοϊού – Τι δήλωνε τον Απρίλιο ο ηγούμενος (Photo+Video )

«Θαύμα» στο Άγιο Όρος: Ανακοίνωσαν… επιδημία γρίπης κι ας ήταν κρούσματα κορονοϊού – Τι δήλωνε τον Απρίλιο ο ηγούμενος (Photo+Video )

Σε καραντίνα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιερά Μονή Αγίου Παύλου του Αγίου Όρους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Μοναστήρι, βρέθηκαν οκτώ επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού.

Επίσης, ένας εκ των πατέρων της αδελφότητας, χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο εκτός Αγίου Όρους. Να αναφερθεί ότι στο Μοναστήρι θα μεταβεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, το οποιο και θα καταγράψει την κατάσταση που επικρατεί.

Ωστόσο στη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε γίνετια λόγος για… επιδημίας γρίπης από τα μέσα Σεπτεμβρίου! Θαύμα; 

Μάλλον όχι διότι πρόκειται για τα γνωστά “μαγειρέματα” των ταλιμπάν της ορθοδοξίας. Κι αυτό διότι ο ηγούμενος της μονής, ο Παρθένιος, τον περασμένο Απρίλιο ήταν υπέρ του να ανοίξουν οι εκκλησίες που θύμιζαν… νεκροταφεία!

“Οι εκκλησίες μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ήταν ένα νεκροταφείο, όλοι οι άνθρωποι κλεισμένοι στα σπίτια τους! Τι είναι αυτό το πράγμα;” – υπογράμμιζε τότε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου Αγίου Όρους, Παρθένιος, ενώ παρακαλούσε τους πολιτικούς “να φωνάξουνε τον κόσμο, να ανοίξουνε τις εκκλησίες να βγει ο κόσμος έξω, να βγάλουνε τα εικονίσματα, να κάνουμε λιτανείες, να παρακαλέσουμε τον Παντοδύναμο Θεό να άρει αυτόν τον πειρασμό” .

Σε άλλο σημείο ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου, έλεγε ότι “αυτά γίνονται για να σφραγίσουν τον κόσμο, αλλά αυτό θα να είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο”…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter