OceanMan Greece 2021: Έρχεται το μεγαλύτερο event κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας!

OceanMan Greece 2021: Έρχεται το μεγαλύτερο event κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας!

Πλησιάζει το υγρό ραντεβού της χρονιάς, το Oceanman Greece που θα γίνει στο Οίτυλο της Μάνης, εκεί που θα συναντηθεί η παγκόσμια κολυμβητική κοινότητα για να ανοίξει την αυλαία των αγώνων στη μετά Covid εποχή!

Πάνω από 600 κολυμβητές από 35 χώρες του κόσμου θα βουτήξουν το προσεχές Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου στα κρυστάλλινα νερά της χώρας μας, για να γιορτάσουν την επανεκκίνηση των αγώνων, όπου οι επαγγελματίες συναντούν τους ερασιτέχνες, τα παιδιά συναγωνίζονται με τους γονείς, οι παρέες επανασυνδέονται κι ο αθλητικός τουρισμός αναδεικνύει τη χώρα μας πρωτοπόρο. Μαζί με τους κολυμβητές, χιλιάδες επισκέπτες και συνοδοί θα επισκεφθούν την πανέμορφη περιοχή.

Κολύμβηση και ενημέρωση για τον αυτισμό

Δύο είναι οι επικρατέστεροι άξονες της φετινής διοργάνωσης, η πιστή προσήλωση στα νέα πρωτόκολλα ασφαλείας, τα οποία καλούμαστε όλοι να σεβαστούμε και να ακολουθήσουμε με πειθαρχία, και η επαγρύπνηση στην έγκυρη ενημέρωση για τον αυτισμό, που θα προσπαθήσουμε όλοι να μεταλαμπαδεύσουμε στον κοινωνικό μας περίγυρο, για ένα καλύτερο κόσμο.

Καλούνται, λοιπόν, όλους όσοι συμμετέχουν στη διοργάνωση να διασφαλίσουν την απαραίτητη προσαρμογή σε νέους κανόνες, όπως η παραλαβή των πακέτων σε συγκεκριμένο χρονικό «ραντεβού» με τη γραμματεία, την έλευση μόνον των αθλητών στους αθλητικούς χώρους, τη διεξαγωγή της εκκίνησης σε κύματα των 50 αθλητών, την απουσία απονομών και την παραλαβή των αναμνηστικών μεταλλίων από τη γραμματεία και φυσικά τη χρήση μάσκας και την τήρηση αποστάσεων καθόλη τη διάρκεια της διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Η επίτιμη καλεσμένη της διοργάνωσης είναι η Άδα Σταματάτου ως μητέρα αυτιστικού ενήλικα και υπέρμαχος της ευαισθητοποίησης και αποδοχής του αυτισμού, συνεχίζει την ενημέρωση μέσω της συμμετοχής της σε αθλητικές διοργανώσεις, τονίζει: «είναι μεγάλη τιμή που φέτος, στο Oceanman Greece πάνω από 600 κολυμβητές θα αγωνιστούν με το λογότυπο του αυτισμού στο χέρι τους. Η διαταραχή φάσματος αυτισμού (ASD) είναι ένας ευρύς όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια ομάδα νευροαναπτυξιακών διαταραχών και αφορά όλους μας σαν κοινωνία».

Μαζί με την Αιγίδα Περιφέρειας Πελοποννήσου – Δήμου Ανατολικής Μάνης – Ελλάδας
2021 – ΕΟΤ

Πηγή: runnfun.gr

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter