Η ώρα έναρξης και οδηγίες εισόδου στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία των Rammstein

Η ώρα έναρξης και οδηγίες εισόδου στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία των Rammstein
Φωτογραφία: JENS KOCH

Σημαντικές πληροφορίες για τους κατόχους εισιτηρίων και την πρόσβαση λίγες μέρες πριν από το απόλυτο live experience των Rammstein.

Μετά από μήνες απραξίας το ΟΑΚΑ ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις θύρες του για το κοινό που θα εισρεύσει όχι για κάποιο αθλητικό γεγονός αλλά για να παρακολουθήσει τις μεγάλες συναυλίες που θα γίνουν εκεί το καλοκαίρι. Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 30 Μαΐου με τη συναυλία των Γερμανών Rammstein οι οποίοι επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια στην Ελλάδα και υπόσχονται ένα από τα πιο φαντασμαγορικά σόου που έχουμε δει ποτέ στη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμα: Η πύρινη λαίλαπα των Rammstein

Οι νταλίκες των Γερμανών σούπερ σταρ, οι οποίοι φέτος επιστρέφουν στα περιβόητα stadium shows τους, που μεταφέρουν το εντυπωσιακό σκηνικό τους και τα πυροτεχνήματα που προκαλούν δέος  βρίσκονται ήδη καθ’ οδόν για το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για το απόλυτο live experience των Rammstein.

Ακολουθούν μερικές σημαντικές πληροφορίες για τους κατόχους εισιτηρίων και την πρόσβασή τους στο ΟΑΚΑ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΡΕΝΑΣ (Ακολουθεί χάρτης ροής)

Οι κάτοχοι εισιτηρίων αρένας, έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης απ’ όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου (είσοδος Κύμης, είσοδος Ειρήνης, είσοδος Αρτέμιδος, είσοδος Ιασώ, είσοδος πεζογέφυρας) εκτός από τις πύλες της Λεωφόρου Σπύρου Λούη. Ακολουθώντας τη σήμανση οι κάτοχοι εισιτηρίων θα οδηγηθούν στην είσοδο της αρένας & Feuerzone (βλ. πινέζα του χάρτη). Υπάρχουν δύο ελεύθερα πάρκινγκ με πρόσβαση από τη Λ. Κύμης (βλ. «P»).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ (Ακολουθεί χάρτης ροής)

Οι κάτοχοι εισιτηρίων καθημένων (κερκίδες), έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης απ’ όλες τις εισόδους του Ολυμπιακού Σταδίου (είσοδος Κύμης, είσοδος Ειρήνης, είσοδος Αρτέμιδος, είσοδος Ιασώ, είσοδος Πεζογέφυρας) εκτός από τις πύλες της λεωφόρου Σπύρου Λούη. Ακολουθώντας τη σήμανση οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα οδηγηθούν στις Εισόδους Καθήμενων 1, 2, 8 (βλ. πινέζες του χάρτη).
Η είσοδος καθήμενων 1, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. πράσινη πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες PA, PB, 29, 31,33.
Η είσοδος καθήμενων 2, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. κόκκινη πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες 3, 5.
Η είσοδος καθήμενων 8, όπως εμφανίζεται στον χάρτη (βλ. μωβ πινέζα), εξυπηρετεί τις Θύρες 7,9.

Υπάρχουν δύο ελεύθερα πάρκινγκ με πρόσβαση από τη Λεωφόρο. Κύμης (βλ. «P»).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΜΕΑ (Ακολουθεί χάρτης ροής)

Οι κάτοχοι εισιτηρίων ΑΜΕΑ και των συνοδών τους, έχουν δυνατότητα πρόσβασης μόνο από την πύλη Β της λεωφόρου Σπύρου Λούη. Από εκεί θα οδηγηθούν στην είσοδο του Σταδίου από ράμπα στη θύρα 25. Στο εισιτήριο τους περιλαμβάνεται και θέση πάρκινγκ (βλ. «P» στον χάρτη).

Το πρόγραμμα της συναυλίας:

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17.00
Abelard στη σκηνή: 19.30-20.15
Rammstein στη σκηνή: 20.30

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter