«Θεϊκό σημάδι» πυροδοτεί νέο παραλήρημα Αμβρόσιου κατά του αστεφάνωτου Τσίπρα

«Θεϊκό σημάδι» πυροδοτεί νέο παραλήρημα Αμβρόσιου κατά του αστεφάνωτου Τσίπρα

Ένα θεϊκό σημάδι στον ουρανό, ή καλύτερα ένας σταυρός που σχηματίστηκε από τις διασταυρωμένες πορείες δυο αεροσκαφών, έδωσε το έναυσμα για ακόμα ένα παραλήρημα από μεριάς Αμβρόσιου, κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Τον σταυρό στον ουρανό του Αιγίου απαθανάτισαν συνεργάτες του Μητροπολίτη και εκείνος το εξέλαβε αμέσως ως θεϊκό σημάδι, γράφοντας χαρακτηριστικά πως όλοι στη θέα αυτού του θαύματος δάκρυσαν, ενώ αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό  χαρακτηρίζοντάς τον άθεο και αστεφάνωτο!

Μάλιστα στο κείμενό του τονίζει πως ο κύριος στόχος της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού είναι να αποχριστιανισθεί η Ελλάδα γι’ αυτό και κάνουν την εμφάνισή τους αυτά τα θεϊκά σημάδια…

«Με απλά λόγια ο Πρωθυπουργός της αθεΐας αγωνίζεται για να γκρεμισθεί ο Τίμιος Σταυρός, να εξαφανισθεί οτιδήποτε χριστιανικό Σύμβολο, και στη θέση του να τεθή οτιδήποτε άλλο Σύμβολο!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αμβρόσιος.

Και για όσους δεν πείσθηκαν, ο Μητροπολίτης στο συγκεκριμένο κείμενο έχει αναρτήσει και ένα άλλο «θεοσημείο» των καιρών. Μια λαμπάδα που στέκεται μόνη της…

Για του λόγου το αληθές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter