Θείος «καρφώνει» ανηψιό; Ψάχνουν ποιος θα φορτωθεί την Άλκηστη

Θείος «καρφώνει» ανηψιό; Ψάχνουν ποιος θα φορτωθεί την Άλκηστη

Μάλλον κάποιοι στο Μαξίμου δε χάρηκαν καθόλου με το «άδειασμα» που επεφύλαξε η Άλκηστη Πρωτοψάλτη στον πρωθυπουργό, όταν δήλωσε σε συνέντευξή της ότι η αυτοκινούμενη συναυλία της πέρασε από το Μαξίμου ύστερα από αίτημα του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στον σημερινό Βηματοδότη λοιπόν, πηγές του Μαξίμου φαίνεται πως «δίνουν» τον δήμαρχο Αθηναίων και ανηψιό του πρωθυπουργού, Κώστα Μπακογιάννη ως τον μόνο υπεύθυνο για το χάπενινγκ στην Ηρώδου Αττικού.

«Οι επιτελείς του Μαξίμου διευκρινίζουν τώρα, προς άρση και των όποιων παρεξηγήσεων, ότι η πρωτοβουλία ανήκε αποκλειστικά στον κ. Μπακογιάννη. Εκείνος, επιμένουν, πήρε τηλέφωνο τον Πρωθυπουργό προκειμένου να τον ενημερώσει και να του πει ότι το φορτηγό θα περάσει έξω από το Μαξίμου. Το καταγράφουμε απλώς για την ακρίβεια των γεγονότων, δεν το σχολιάζουμε. Τα όποια σχόλια δικά σας…», καταλήγει το εν λόγω σημείωμα.

Σύμφωνα με το libre.gr, οι πληροφορίες που μεταφέρει το “Βήμα”, προφανώς προέρχονται από πηγή στο πρωθυπουργικό περιβάλλον. Κάποιοι υποστηρίζουν πως την πληροφορία μετέφερε στον “Βηματοδότη” ο ίδιος ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, άλλοι “δείχνουν” τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter