Θέλει να κλείσει το Documento γιατί τον εκθέτει

Για μια ακόμη φορά το Documento συνέλαβε τον πρωθυπουργό της χώρας να ...κλέβει οπώρας. Όχι μόνο έχει καταθέσει ανακριβές πόθεν έσχες, αλλά φαίνεται να εξαφανίζει από τη δήλωσή του τα στοιχεία εκείνα που θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν έρευνα για μαύρο χρήμα.

Στη δήλωσή του λοιπόν, δηλώνει πως από το 2016, το σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι, έχει μεταβιβαστεί μαζί με την εταιρεία της συζύγου του. Έτσι λοιπόν μετά από τη μαγική μεταβίβαση, η εταιρεία και το σπίτι δεν δηλώνονται και έτσι δεν μπορεί να γίνει και έλεγχος για κάτι που δεν υπάρχει. 

Το Documento όμως δημοσιεύει έγγραφα που αποδεικνύουν πως στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019 η εταιρεία ανήκε ακόμη στη σύζυγο του πρωθυπουργού, όπως και το σπίτι στο Παρίσι που είναι περιουσιακό της στοιχείο. Πάρτε μια γεύση από ένα από τα έγγραφα. Είναι να μην θέλει να μας κλείσει; Η συνέχεια στο Documento.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.