Θέλει ο Κυριάκος να κρυφτεί και η διαπλοκή δεν τον αφήνει

Θέλει ο Κυριάκος να κρυφτεί και η διαπλοκή δεν τον αφήνει

Ο Κυριάκος μίλησε. Και για να είμαστε απολύτως ακριβείς το Μαξίμου τον ανάγκασε να μιλήσει. Ο λόγος για τα σενάρια αποστασίας και την προσπάθεια που κάνουν θεσμικοί και εξωθεσμικοί κύκλοι (βλ. διαπλοκή) για να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση.

Ευρισκόμενος σε δύσκολη θέση και μετά από μέρες αφωνίας βγήκε από το Βερολίνο, (σ.σ.: βρίσκεται για επίσκεψη εργασίας με μεσαία στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης) και χωρίς να το καταλάβει (σιγά την είδηση θα πει κάποιος…) παραδέχτηκε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι την έχει «λερωμένη τη φωλιά της η ΝΔ».

Τι είπε και τι δεν είπε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ;

Καταρχήν είπε ότι όλα αυτά για τα οποία κατηγορούν τη ΝΔ είναι «όχι απλά ανυπόστατα, αλλά παντελώς γραφικά. Τα σενάρια, τα οποία εξυφαίνονται, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία φυλλορροεί για λόγους οι οποίοι είναι απολύτως κατανοητοί σε όποιον παρακολουθεί τα ελληνικά τεκταινόμενα».

Για την ταμπακιέρα μέχρι στιγμής κουβέντα.

Πάμε παρακάτω γιατί έχει και ουρά η «βαρυσήμαντη παρέμβαση» του Μητσοτάκη. «Αν κάποιοι θέλουν να γυρίσουν τη συζήτηση στο τι έγινε το 1965», ο ίδιος επιμένει να μιλάει για την Ελλάδα του 2025 και την Ελλάδα του 2030, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κοντολογίς, τσιμουδιά για το εάν το κόμμα του καλύπτει τους ακροδεξιούς που ασχημονούν κάθε μέρα με αφορμή το Μακεδονικό. Ούτε λέξη για τους προπηλακισμούς ακροδεξιών στοιχείων εναντίον κυβερνητικών βουλευτών. Ακρα του τάφου σιωπή για τα οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται, όπως λέει η κυβέρνηση, πίσω από τις επιθέσεις και τους εκβιασμούς σε βουλευτές, για να ρίξουν την κυβέρνηση. Και τέλος ούτε κουβέντα για τους ακροδεξιούς που έχει δίπλα του και για την ακροδεξιά στροφή της ΝΔ. Με δύο λόγια τι κάνεις Κυριάκο, κουκιά σπέρνω. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter