Θέλουν επανάληψη του αγώνα Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν!

Θέλουν επανάληψη του αγώνα Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν!

Μπορεί να ακούγεται κάπως… υπερβολικό αλλά το σχετικό αίτημα έχει ήδη συγκεντρώσει πολλές υπογραφές, αν και το ενδεχόμενο είναι μάλλον ανύπαρκτο!

Περίπου 220.000 άτομα έχουν συνυπογράψει έως τώρα την διαδικτυακή έκκληση ενός φιλάθλου ο οποίος ζητά την επανάληψη του αγώνα Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν! 

Η συγκεκριμένη ψηφοφορία (petition) άρχισε την Παρασκευή, απευθύνεται στην UEFA και ως αιτιολογία επικαλείται αμέτρητα λάθη του διαιτητή Ντενίζ Αϊτεκίν εις βάρος της Παρί. Μάλιστα απαριθμεί 13 (!) λανθασμένες κρίσεις όλες υπέρ της Μπαρτσελόνα, ορισμένες εκ των οποίων συνοδεύονται από Video.

«Ο αγώνας πρέπει να επαναληφθεί λόγω συμβάντων που έπληξαν σοβαρά την Παρί Σεν Ζερμέν, ως αποτέλεσμα των αποφάσεων του διαιτητή που έδωσε πλεονέκτημα στη Μπαρτσελόνα» αναφέρει η έκκληση. 

Με μια πρώτη ανάγνωση θα μπορούσε να πει κανείς ότι αυτή είναι η πρώτη αντίδραση των οπαδών της Παρί, οι οποίοι έως τώρα έριχναν τις ευθύνες μόνο στην ομάδα τους. Μια απλή ηλεκτρονική αναζήτηση, όμως, φανέρωσε ότι ο φίλαθλος που συνέταξε και δημοσίευσε την έκκληση, είναι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter