Θέμα σε ισπανόφωνα ΜΜΕ η συνέντευξη της Κριστίνα Κορνέχο στο documentonews.gr

Θέμα σε ισπανόφωνα ΜΜΕ η συνέντευξη της Κριστίνα Κορνέχο στο documentonews.gr

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η συνέντευξη που παραχώρησε στο documentonews.gr, η Σαλβαδοριανή βουλευτής, Κριστίνα Κορνέχο, με αφορμή τις εξελίξεις στο Ελ Σαλβαδόρ και την εισβολή του στρατού στο Κοινοβούλιο.

Οι πολιτικές εξελίξεις στο Σαν Σαλβαδόρ, κατά τα κοινώς λεγόμενα πέρασαν στα… ψιλά από τα ελληνικά αλλά και τα περισσότερα αγγλόφωνα ΜΜΕ.

Όμως, το documentonews.gr αποτέλεσε, για ακόμα μία φορά, την εξαίρεση ρίχνοντας περισσότερο φως σε όσα διαδραματίστηκαν στο Σαλβαδόρ πριν από μερικά 24ωρα, ανιχνεύοντας τι πραγματικά συνέβη. Το άρθρο της συνέντευξης της βουλευτή του Frente Farabundo Martí para la Liberación Nacional (FMLN) στον Κωνσταντίνο Χαλκιαδάκη, «διαβάστηκε» και στο Ελ Σαλβαδόρ, τη Νικαράγουα και άλλες χώρες της Κεντρικής Αμερικής, παρά το γεγονός πως το κείμενο ήταν στα ελληνικά.

Σε αυτό το μήκος κύματος, η ιστοσελίδα Tercera Informacion (tercerainformacion.es) αναδημοσίευσε τη συνέντευξη στα Ισπανικά, προκειμένου να μπορεί να γίνει κατανοητή στο ισπανόφωνο κοινό του Σαλβαδόρ και όχι μόνο.

Μετά από αυτό, ίσως να σκεφτούμε να κάνουμε και… ισπανόφωνη έκδοση. Αστειευόμαστε φυσικά…

Δείτε επίσης: Ελ Σαλβαδόρ: Κομάντος μπούκαραν στη Βουλή για να… εγκριθεί δάνειο! (Photos)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter