Θεοδωράκης σε Μάρκου: «Κάνα δάνειο ζήτησες από τη ΝΔ;»

Θεοδωράκης σε Μάρκου: «Κάνα δάνειο ζήτησες από τη ΝΔ;»

Πληρωμένη απάντηση στην πρώην βουλευτή του Ποταμιού που προσχώρησε στην αξιωματική αντιπολίτευση, Κατερίνα Μάρκου, επιφύλασσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ρωτώντας την ευθέως αν ζήτησε κάνα δάνειο από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Ολομέλεια όταν στο βήμα ανέβηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού. Ξεκινώντας την τοποθέτησή του, ο κ. Θεοδωράκη αναφέρθηκε στις εξελίξεις για την επίλυση του Μακεδονικού. Την ώρα που διασαφήνιζε ότι τάσσεται υπέρ της συμφωνίας γιατί -όπως είπε- δεν θα γίνει κατσαρίδα της πολιτικής, η κ. Μάρκου παρενέβη μιλώντας εκτός μικροφώνου, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σταύρου Θεοδωράκη.

«Βγάλτε τις γόβες και πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη…» είπε σχολιάζοντας σεξιστικά την -κατά τα φαινόμενα- παραίνεση της πρώην βουλευτή του να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να αφουγκραστεί την άποψη των πολιτών. «Κάνα δάνειο ζητήσατε από τη ΝΔ;» ρώτησε την κ. Μάρκου, κάνοντας λόγο για θράσος εκ μέρους της.

Στην αντιπαράθεση προσπάθησε να πάρει μέρος και ο Άδωνης Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας σεξιστική την αναφορά του επικεφαλής του Ποταμιού, η οποία και αφαιρέθηκε από τα Πρακτικά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter