Θεοδωρικάκος: Το μεγαλύτερο πρόβλημα τώρα η ηλεκτροδότηση – Έχει ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών

Θεοδωρικάκος: Το μεγαλύτερο πρόβλημα τώρα η ηλεκτροδότηση – Έχει ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών

Στο δημαρχείο Νέων Μουδανιών έφτασαν γύρω στις 8:30 ο νέος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο νέος υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο νέος γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε δηλώσεις του ο κ. Θεοδωρικάκος επισήμανε ότι το βασικότερο πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι η ηλεκτροδότηση. Όπως είπε έχει υπάρξει παρέμβαση στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΔΜΗΕ για την αποκατάσταση του ρεύματος.

Επίσης, επισήμανε πως έχει ήδη παρέμβει με εντολή του πρωθυπουργού και του υπουργού Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλου το τμήμα ενόπλων δυνάμεων για την παροχή γεννητριών.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία με νεκρούς στη Χαλκιδική – Φόβοι για αύξηση των θυμάτων – Αγνοείται ψαράς (Photos – Video)

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ζήτημα των αποζημιώσεων.

«Σε ότι αφορά τις ζημιές σε υποδομές και σε κατοικίες έχει ξεκινήσει ήδη η καταγραφή ζημιών και σπιτιών και επιχειρήσεων από τις υπηρεσίες της περιφέρειας και του δήμου. Με εντολή πρωθυπουργού θα καλυφθούν κανονικά οι αποζημιώσεις για τους πληγέντες και το υπουργείο Εσωτερικών θα ενισχύσει με έκτακτη οικονομική ενίσχυση τους τρεις δήμους που έχουν πληγεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρικάκος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter