Θεοφάνεια: Κοινώνησαν κανονικά οι πιστοί στη Μητρόπολη Πειραιά – Στην Πάτρα ιερέας βγήκε στην είσοδο με το δισκοπότηρο (Photos)

Θεοφάνεια: Κοινώνησαν κανονικά οι πιστοί στη Μητρόπολη Πειραιά – Στην Πάτρα ιερέας βγήκε στην είσοδο με το δισκοπότηρο (Photos)

Παρά την απαγόρευση ακόμα και για άνοιγμα των εκκλησιών την ημέρα των Θεοφανείων, σε ορισμένες εκκλησίες πραγματοποιήθηκε κανονικά η διαδικασία της Θείας Κοινωνίας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ειδικότερα, στη Μητρόπολη του Πειραιά, οι εικόνες ήταν πραγματικά αποκαλυπτικές καθώς δεκάδες πιστοί σχημάτισαν ουρά και στο τέλος έβγαζαν τις μάσκες τους για να κοινωνήσουν. Εικόνες που μόνο μεγάλα ερωτήματα μπορούν να προκαλούν καθώς η κοινωνία και οι πολίτες δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως από τον κορονοϊό που στερεί καθημερινά τη ζωή από πολλές δεκάδες συνανθρώπους μας.

Παιδιά, γονείς και ηλικιωμένοι περίμεναν καρτερικά ενώ κάποιοι χωρίς μάσκα, έστω και για λίγη ώρα.

Κοινώνησαν και στην Πάτρα

Όπως αναφέρει το Tempo24, τη Θεία Κοινωνία έγινε στην είσοδο του Ιερού Ναού, έλαβαν πιστοί στην Πάτρα.

Ο Ιεράς της Αγίας Τριάδας, μετά τη Θεία Λειτουργία που έγινε με την τήρηση των μέτρων και βάσει της σχετικής εγκυκλίου της Ιεράς Συνόδου, προσέφερε τη Θεία Κοινωνία στους πιστούς στην είσοδο του Ναού, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο εσωτερικό του Ναού. 

Φωτογραφίες Πάτρα: Tempo24.news

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter