Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Επιμένουν στην αγάπη για το βιβλίο

Θερινό Βιβλιοστάσιο 2017: Ένας δροσερός κήπος με βιβλία, μουσική και ιδέες στην κάψα του καλοκαιριού

Τριάντα τρεις μικροί εκδοτικοί οίκοι που σε πείσμα των καιρών, στέκουν όρθιοι και επιμένουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα και αγαπάνε, να επιλέγουν, δηλαδή, βιβλία χωρίς το άγχος του μπεστ- σέλερ, μας καλούν στις 6-7-8-9 Ιουλίου, στο κτίριο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (Ερμού 134, Αθήνα) στο Θερινό Βιβλιοστάσιο, μια ξεχωριστή έκθεση βιβλίου με μουσική και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

Οι 33 μικροί εκδοτικοί οίκοι εκδίδουν βιβλία ιδιαίτερα και ανορθόδοξα, βιβλία πέρα από τη λογοτεχνία του συρμού, βιβλία για τις ιστορίες που δεν λέγονται, βιβλία για τη σκέψη που δύσκολα εκφέρεται. Βιβλία ανοιχτά, αγέραστα, χωρίς ημερομηνία λήξης και χώρα προέλευσης.

Όπως λένε, επιθυμούν το Θερινό Βιβλιοστάσιο 2017 να δώσει τη δυνατότητα «να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες, να γίνει χώρος φιλοξενίας θεματικών ενοτήτων, βιβλιοπαρουσιάσεων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και καλλιέργειας μιας νέας σχέσης με τον αναγνώστη».

Το ΘΕΡΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 2017 είναι ένα αυτοοργανωμένο γεγονός. Ένας δροσερός κήπος βιβλίων και ιδεών στην κάψα του καλοκαιριού.

Ώρες λειτουργίας

Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο: 18:00-23:00

Κυριακή: 11:00-14:00 • 18:00-23:00

Πίνοντας κάτι δροσερό από το μπαρ, που θα λειτουργεί συνεχώς στον χώρο του ΒΙΒΛΙΟΣΤΑΣΙΟΥ, ακούμε όμορφες μουσικές από τους:

• Παρασκευή 7/7, 21:30

Δημήτρης Κοροντζής & Τάσος Φωτίου

κιθάρα & σαξόφωνο

• Σάββατο 8/7, 21:30

Appalachian Cobra Worshipers

Σύμπραξη Εκδοτικών Εγχειρημάτων:

Ακυβέρνητες Πολιτείες

Αλφειός

Απρόβλεπτες Εκδόσεις

Άρδην

Ασίνη

Ασύμμετρη Απειλή

Α/συνέχεια

Βαβέλ

Βιβλιοπέλαγος

Δαίμων του Τυπογραφείου

Διεθνής Βιβλιοθήκη

Εκδόσεις των Ξένων

Εκδόσεις των Συναδέλφων

Εκτός Γραμμής

Εξάρχεια

Έρασμος

Εύμαρος

Ευτοπία

Ισνάφι

ΚΟΑΝ

Κοροντζής

ΚΨΜ

Πανοπτικόν

Σαιξπηρικόν

Σοφίτα

Τυφλόμυγα

Υπερσιβηρικός

Φαρφουλάς

Angelus Novus

Biblioteque

Futura

Opportuna

Redmarks

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.