Θερμαϊκός: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του «Αράμπελλα»

Θερμαϊκός: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του «Αράμπελλα»

Σε περιπέτεια, με αίσιο τέλος, εξελίχθηκε ο περιηγητικός πλους στον Θερμαϊκό κόλπο, χθες βράδυ, για 140 επιβάτες του σκάφους «ΑΡΑΜΠΕΛΛΑ», στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ο πλοίαρχος του σκάφους, που πραγματοποιεί δρομολόγια στην παραλιακή ζώνη της πόλης, ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης ότι κατά τη διάρκεια του περιηγητικού πλου το σκάφος έμεινε ακυβέρνητο λόγω ύπαρξης κάβου στην προπέλα του, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στον Λευκό Πύργο, εκατό μέτρα περίπου από το κρηπίδωμα του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν βοηθητικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και ένα ρυμουλκό (ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΧΧ), το οποίο ρυμούλκησε το «ΑΡΑΜΠΕΛΛΑ» συνοδεία των περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛΑΚΤ. Στο λιμάνι όπου πρυμνοδέτησε το σκάφος, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Σύμφωνα με τη Λιμενική αρχή, από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ενώ δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση. Ο απόπλους του «ΑΡΑΜΠΕΛΛΑ» απαγορεύτηκε μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter