Θερμές ευχές από την ομάδα του Documento

Θερμές ευχές από την ομάδα του Documento

Aγαπητοί αναγνώστες και αναγνώστριες,

Η ομάδα του Documento σας εύχεται καλή Ανάσταση με υγεία και αγάπη. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας και σας θέλουμε στο πλάϊ μας γιατί μαζί θα ψάξουμε για την ελπίδα που όλοι τόσο χρειαζόμαστε για την επαύριο. Ο στόχος είναι να οικοδομήσουμε μαζί τη νέα μέρα που ξημερώνει.

Τον τελευταίο μήνα, η ομάδα του Documento έκανε ένα sprint για να ανταπεξέλθει στην βίαιη ψηφιακή μετάβαση που ήταν αναγκαία για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε και για να θέσουμε τις βάσεις για την την αυριανή μέρα. Ευχόμαστε το αύριο να είναι μια πολύ όμορφη μέρα.

Κλείνουμε με τις ευχές των γιατρών και των νοσηλευτών, των ηρώων της μάχης στο δημόσιο σύστημα υγείας. «Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φέρουμε την Ανάσταση».

Τις καλύτερες ευχές μας,

Μάρω, Φωτεινή, Πόπη, Βαγγέλης, Γιάννης, Παναγιώτης, Σπύρος, Μυρτώ, Βαγγέλης, Ανδρέας, Άγγελος, Άντζι, Άννα, Απόλλωνας, Αντιγόνη, Αντώνης, Άρτεμις, Δανάη, Δημήτρης, Ελένη, Φλώρα, Γιώργος, Γεωργία, Χάρις, Νικήτας, Ηλέκτρα, Κώστας, Λαμπρινή, Μάκης, Μαρία, Μαρίνα, Νίκος, Περικλής, Σάββας, Σπύρος, Σπύρος, Σταματία, Στάθης, Συραγώ, Αντώνης, Βαγγέλης, Θανάσης, Βασίλης, Γιάννης, Παναγιώτα, Βανέσσα, Αφροδίτη, Παναγιώτης, Μάριος, Δημήτρης, Γιάννης, Τάσος, Κώστας, Τάσος, Βαγγέλης, Κατερίνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter