«Θερμό επεισόδιο» Άδωνη – Καχριμάνη για τη χρηματοδότηση των περιφερειών

«Θερμό επεισόδιο» Άδωνη – Καχριμάνη για τη χρηματοδότηση των περιφερειών

Έντονο διάλογο είχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνης Γεωργιάδης με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης σε σύσκεψη που έλαβε χώρα στο υπουργείο Εσωτερικών.

Οι περιφερειάρχες ζήτησαν από τα στελέχη της κυβέρνησης περισσότερα χρήματα, ούτως ώστε να προχωρήσουν στα έργα που έχουν προαναγγείλει στις περιοχές που διοικούν, με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη να αναφέρει ότι: «Επί ΣΥΡΙΖΑ οι περιφέρειες έπαιρναν περισσότερα χρήματα». Ατάκα που εξόργισε τον Άδωνη Γεωργιάδη, που ρώτησε τον κ. Καχριμάνη: 

«Πες μου στο χέρι πόσα πήρατε, όχι τι έγραφε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, αλλά στο χέρι τι πήρατε», ρώτησε τον περιφερειάρχη Ηπείρου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για να λάβει την απάντηση: «Φτάσαμε έως το 30% των κονδυλίων», με τον κ. Καχριμάνη να αποχωρεί από την αίθουσα, αλλά τον Άδωνη Γεωργιάδη να τον προλαβαίνει στο ασανσέρ, ώστε να τα «βρουν». 

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος οι Τάκης Θεοδωρικάκος,  Χρήστος Σταϊκούρας, Άκης Σκέρτσος, Θόδωρος Σκυλακάκης και ο γενικός γραμματέας δημοσίων επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter