Θερμό επεισόδιο με Αυγενάκη στην Κρήτη – Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με γαλάζιο υποψήφιο

Θερμό επεισόδιο με Αυγενάκη στην Κρήτη – Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με γαλάζιο υποψήφιο

Στα χέρια παραλίγο να πιαστούν ο ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης με τον περιφερειακό σύμβουλο και νυν υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Λαμπρινού Γιάννη Δεικτάκη.

Στο σοβαρό επεισόδιο που συνέβη μεταξύ των κορυφαίων παραγόντων της ΝΔ, έδωσε τέλος ο Μ. Κεφαλογιάννης και δεν είχαμε… χειροδικία!

Όλα έγιναν όταν έφτασε στην εκδήλωση – παρουσίαση των υποψηφίων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου του Συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά», με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, στο Ηράκλειο Κρήτης, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης

Στην δεύτερη γραμμή -πίσω του- συνάντησε τον περιφερειακό σύμβουλο και νυν υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Λαμπρινού Γιάννη Δεικτάκη με τον οποίο είχαν ένα πολύ θερμό διάλογο, με αφορμή μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο κ. Δεικτάκης στην τηλεόραση CRETA και στην οποία είχε καταφερθεί κατά των χειρισμών της ΝΟΔΕ στο θέμα του δήμου Ηρακλείου.

«Τι είναι αυτά που λες… δεν ντρέπεσαι; Τα χεις κάνει θάλασσα!» είπε, σύμφωνα με το cretalive.gr, εμφανώς εκνευρισμένος ο κ. Αυγενάκης στον κ. Δεικτάκη,  που δεν άφησε το… γάντι να πέσει κάτω:

«Εγώ να ντρέπομαι; Εσύ θα πρέπει να ντρέπεσαι που τα ‘χεις κάνει όντως θάλασσα!» ανταπάντησε ο Δεικτάκης και σηκώθηκε από τη θέση του, με διάθεση να κινηθεί επιθετικά κατά του γραμματέα. Μα και ο Αυγενάκης φάνηκε να μην θέλει να αφήσει την κουβέντα να τελειώνει εκεί και οι δυο άνδρες ήλθαν πολύ κοντά με αποτέλεσμα να απειλείται και πιο θερμό (από το λεκτικό ) επεισόδιο!

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης που βρέθηκε στη μέση των δύο ανδρών, λειτούργησε τελικά πυροσβεστικά.

Πηγή: cretalive.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter