Θεσσαλονίκη: Δύο έφηβοι σκότωσαν ηλικιωμένο για 250 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Δύο έφηβοι σκότωσαν ηλικιωμένο για 250 ευρώ

Δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 12 και 14 ετών είναι οι δράστες της δολοφονίας ενός 86χρονου ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη στις 2 Δεκεμβρίου.

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και σε συνδυασμό με μαρτυρίες από τους κατοίκους της περιοχής οδηγήθηκαν στους δύο ανήλικους δράστες που ομολόγησαν την πράξη τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για δυο Ρομά.

Οι δύο ανήλικοι εισέβαλαν στη μονοκατοικία για ληστέψουν τον ηλικιωμένο, την ίδια ώρα που η 45χρονη γιαγιά των παιδιών και ο 40χρονος σύντροφός της,  είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων. Στη συνέχεια του άρπαξαν περίπου 250 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία. Μετά από μάχη τεσσάρων ημερών στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, ο 86χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter