Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Θεσσαλονίκη: 29χρονος παραβίαζε μετρητές ΔΕΗ για να δείχνουν μειωμένη κατανάλωση

Ένας 29χρονος "πείραζε" ρολόγια της ΔΕΗ ώστε να δείχνουν μικρότερη κατανάλωση ρεύματος. Η αστυνομία διαπίστωσε τρεις περιπτώσεις στον Εύοσμο και την Πολίχνη.

Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας, προέκυψαν τρεις περιπτώσεις, στις περιοχές Ευόσμου, Πολίχνης και κέντρο πόλης, όπου ο δράστης παρείχε συνδρομή και με τη χρήση ειδικών εργαλείων προέβη στην αποσφράγιση των μολυβοσφραγίδων από τους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας του ΔΕΔΔΗΕ και ακολούθως στην παραποίηση – μείωση των μονάδων μέτρησης ηλεκτρικής ενέργειας.

Μετά το πέρας της παραποίησης ο 29χρονος φρόντιζε για την επανασφράγιση των μετρητών με σύρμα και μολυβοσφραγίδες, ώστε να μην μπορεί να γίνει αντιληπτή η παραβίαση από τους αρμόδιους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ.

Πηγή: seleo.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.