Θεσσαλονίκη: 400 τόνους αλάτι προμηθεύτηκε ο Δήμος

Θεσσαλονίκη: 400 τόνους αλάτι προμηθεύτηκε ο Δήμος

Ενόψει πιθανών νέων ακραίων καιρικών φαινομένων, ο δήμος Θεσσαλονίκης προμηθεύτηκε 400 τόνους αλατιού αποχιονισμού με στόχο να ανεφοδιαστούν σχολικές μονάδες, και δημοτικές κοινότητες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, όλες οι κοινότητες, καθώς και τα επιλεγμένα σημεία στα οποία τοποθετούνται σάκοι με αλάτι, έχουν ανεφοδιαστεί επαρκώς και υπάρχει πρόβλεψη για τη συνέχιση της διανομής αλατιού, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Παράλληλα, συνεργεία του δήμου με δυο ειδικά οχήματα αποχιονισμού μικρότερων διαστάσεων, έχουν ξεκινήσει τον καθαρισμό των πιο στενών δρόμων, οι οποίοι εξακολουθούν να παρουσιάζουν προβλήματα από την πρόσφατη χιονόπτωση, σε περιοχές όπως η Άνω Πόλη, οι 40 Εκκλησιές, το Επταπύργιο και η Τριανδρία.

Τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου έχουν προχωρήσει στον αποχιονισμό των αύλειων χώρων σε σχολικά συγκροτήματα και στη δημιουργία διαδρόμων ασφαλούς προσέλευσης των μαθητών.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου θα συνεχίσουν το έργο τους καθ? όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με στόχο την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της πόλης και την αποτροπή νέων προβλημάτων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter