Θεσσαλονίκη: Έβαλαν παιδάκια να ζωγραφίσουν… άλογο! (Photo)

Θεσσαλονίκη: Έβαλαν παιδάκια να ζωγραφίσουν… άλογο! (Photo)

Να ζωγραφίσουν πάνω στο σώμα ενός κάτασπρου αλόγου έβαλαν τα παιδάκια ενός παιδικού σταθμού οι δασκάλες τους στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύθηκε στο facebook.

Στην καταγγελία που δημοσίευσε χρήστης του facebook αναφέρεται μεταξύ άλλων: « Αυτή είναι η παιδεία που οραματίζονται εκεί για αυτές τις ευαίσθητες ψυχές ; Αυτά τα παραδείγματα δίνουν ; Ετσι “μολύνουν” την σκέψη και τα αισθήματα των παιδιών σε αυτή την τρυφερή ηλικία ; Θα γίνει φυσικά καταγγελία γιατί είναι και παράνομο! Είστε εκτός της ηθικής πλευράς παράνομοι . Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 2 του Ν. 4039/12. 2. Απαγορεύεται η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε επιχειρήσεις ψυχαγωγικών παιχνιδιών, πίστας αυτοκινητιδίων, μουσικών συναυλιών, επιδείξεων, πανηγυριών ή άλλων καλλιτεχνικών ή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, εφ’ όσον τα ζώα χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό στο πρόγραμμά τους».

Το περιστατικό συνέβη τέλος Σεπτεμβρίου, έγινε όμως γνωστό αργά χθες το βράδυ, όταν υπέπεσε στην αντίληψη ομάδας ζωόφιλων, που μάλιστα πρόκειται να λάβουν και τα προβλεπόμενα νομικά μέτρα. Το περιστατικό έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με τους χρήστες του facebook να είναι εξοργισμένοι με αυτή την κίνηση τυο παιδικού σταθμού.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Πηγή: seleo.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter