Θεσσαλονίκη: Έφεση από εισαγγελέα κατά της αθώωσης καταστηματάρχη που παραβίασε τα μέτρα για τον κορονoϊό

Θεσσαλονίκη: Έφεση από εισαγγελέα κατά της αθώωσης καταστηματάρχη που παραβίασε τα μέτρα για τον κορονoϊό

Εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε έφεση κατά της απόφασης που έλαβε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης με την οποία αθώωσε 67χρονο, ο οποίος κατηγορούνταν για παραβίαση των μέτρων προστασίας από τον κορονoϊό.

Ο κατηγορούμενος, υπεύθυνος sports-cafe στην περιοχή της Πολίχνης, είχε αθωωθεί χθες, Πέμπτη με το δικαστήριο να δέχεται τον ισχυρισμό του ότι η επιχείρηση δεν λειτουργούσε, ούτε ήταν προσβάσιμη σε πελάτες.

«Φώναξα έναν τεχνικό κι έναν σιδερά για κάποιες εργασίες εκμεταλλευόμενος το διάστημα της μη λειτουργίας του μαγαζιού», ισχυρίστηκε στην απολογία του.

Ωστόσο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών από τη μελέτη της δικογραφίας και τα πραγματικά περιστατικά εκτίμησε ότι επρόκειτο περί λανθασμένης απόφασης και ως εκ τούτου άσκησε έφεση. Έτσι, η υπόθεση θα εκδικαστεί από δευτεροβάθμιο δικαστήριο, δηλαδή από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων.

Αντίθετα, η εισαγγελική αρχή έκρινε ότι ορθώς αθωώθηκαν οι άλλοι δύο συλληφθέντες για ανάλογες παραβάσεις, μια πωλήτρια φυτών σε λαϊκή αγορά και ένας ιδιοκτήτης καταστήματος γεωργικών φαρμάκων και λιπασμάτων.

Πηγή: directnews.gr/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter