Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Θεσσαλονίκη: Ένοπλοι λήστεψαν 2 ΕΛΤΑ

Στόχος ένοπλων ληστών έγιναν δύο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο στους Αμπελόκηπους και το δεύτερο στο Λαγκαδά, από τα οποία οι άγνωστοι δράστες απέσπασαν συνολικά 14.000 ευρώ.

Η πρώτη ληστεία έγινε στις 7.40 το πρωί στους Αμπελόκηπους, όπου δύο άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας όπλα, απέσπασαν από τα ταμεία 5.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν με δίκυκλη μηχανή. Πανομοιότυπος ήταν ο τρόπος δράσης των ληστών λίγες ώρες αργότερα -γύρω στις 12 το μεσημέρι- στο Λαγκαδά, όταν πάλι δίδυμο, με καλυμμένα χαρακτηριστικά και όπλα, υποχρέωσε τους ταμίες να τους παραδώσουν 9.000 ευρώ και διέφυγαν στη συνέχεια με μηχανή.

Οι δύο υποθέσεις ερευνώνται και από την Αστυνομία δεν αποκλείστηκε -μέχρι στιγμής- το ενδεχόμενο να επρόκειτο για τους ίδιους δράστες.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.