Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές στο γραφείο του Σταύρου Καλαφάτη

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μπογιές στο γραφείο του Σταύρου Καλαφάτη

Στόχος επίθεσης έγινε το γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Σταύρου Καλαφάτη. Δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, πέταξαν μπογιές στην πόρτα του γραφείου, στην οδό Κατούνη, έγραψαν με σπρέι συνθήματα και προκάλεσαν φθορές στην είσοδο. Η Αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες ήταν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Κάποιοι αλλεργικοί στη δημοκρατία εξαπέλυσαν θρασύδειλη επίθεση στο γραφείο του συναδέλφου και φίλου Σταύρου Καλαφάτη. Συμπαράσταση και αλληλεγγύη» έγραψε στο twitter o τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Tην καταδίκη της, για τους βανδαλισμούς στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της, εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΝΔ. «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τους βανδαλισμούς στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρου Καλαφάτη και καλεί τις πολιτικές δυνάμεις – συμπεριλαμβανομένου του ΣΥΡΙΖΑ – να πράξουν το ίδιο. Και ταυτόχρονα την Κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι έχει υποχρέωση να βάλει τέλος στην ανοχή που επιδεικνύει στην ανομία και την παραβατικότητα που αναπτύσσουν “οργανωμένες συλλογικότητες”».

Πηγή: thestival.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter